Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina24444444444

do czego on zmierza? do sponsoringu?

Polecane posty

Gość Paulina24444444444

Poznałam pewnego gościa z warszawy po 40-stce. jest bardzo zamożny wiem napewno bo każdy wie ,że ma swoeją firmę no i samo auto mówi samo za siebie No ,ale on raz zaczął się mnie wypytywać co robie itd to mu powiedziałam ,że studiuje. to zaczął się wypytywać pół żartem pół serio czy nie mam na studiach żadnych problemów ,że on zna prof mojej uczelni i może mi wiele pozałatwiać i zaczał faktycznie wymieniać nazwiska prof z mojej uczelni potem wział ,moj nr tel , nie chciałam mu dać tego numeru z poczatku ,ale podałam w końcu bo sie upierał ,że co mi szkodzi itd potem dzwonił do mnie 2 razy . raz bo sie chciał upewnić czy to mój nr a raz kiedy przyjde na taka impreze typu bankiet co już wcześniej miałam być potem jego kolega zaczął sie mnie delikatnie wypytywać na jakich zasadach bym sie chciała z nim umawiać itd To żarty? czy oni tak na serio?

Gość Paulina24444444444
up

Gość odpowiem też ......
dziewczyno jesteś tak naiwna czy udajesz ? no jak myślisz jak facet po 40 wyrywa panienkę chce jej numer tel...zaprasza na bankiety...proponuje pomoc na uczelni.... to w jakim celu hmmmm ? i myślisz że on będzie takim dobrym wujkiem za darmo ? a pewnie za chwile zaproponuje kasę

Gość dzisiaj na pomarańczowo...
Pewnie się w Tobie zakochał :P

Gość evuliena
bosz gdzie takie debilki istnieją ? nie wiesz o co chodzi , daunem jestes ? facet wyjmie przy tobie kutasa a ty będziesz na forum pytać do czego on zmierza