Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiajjestpiatek

dzis ostatni dzien tygodnia...

Polecane posty

Gość dzisiajjestpiatek
Piechota niech ida do Afryki. tam jest POODBNO co zwiedzac. A w Polsce nie? Tam piechota moga isc i do widzenia :( A jak maja samolot to ode mnie ze mieli racje ze cos tam cos tam...ze maja byc moralni. To mieli byc - kogo normalnego to obchodzi i tyle. to bylo po to zebym pol roku byc w herbatach znajac niemiecki nieco kulawo, a teraz niech sobie ida do ilony. Albo do bachledy bo tak dobrze rzadzi. Ja musze stac o Jonestown i lorda Jima a oni niech sie zajma sami soba. Kogo oni w ogole potrzebuja wiecie? na mnie nie mnie. I tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
wiecie po pol roku herbat to pieniedzy bym miala wiecie ale nie bo od gejow przez to mnie nie chcieli ze o gejow bede stala - tak uwazali ze stoje o tych gejow az sie jeden zabil. To najwazniejsze. A dalej co - pol roku i do USA moglam jechac i tego calego SWINSTWA nie musialo byc, a tak najwazniejszi sa Zydzi i kasa - jak zawsze sie dowiem. No ale powinny byc pomowienia najwazniejsze i ja przynajmniej sie nie dam. W Niemczech 2 lata - oprocz kasy i jezyka nic wiecej. Bo jak mi maja udowodnic ze stalam o stala prace za plecami biura? jak? W zyciu mi tego nie udowodnia. Ani w Holandii ani w Niemczech GDZIE MNIE MIALO NIE BYC. A czemu nie stoje o brata w ogrodnictwie - bo jemu ja nie jestem potrzebna , on tego nawet nie zaluje ze mnie nie ma. w koncu mnie wyrzucil. Na ruske jest ryba i nie po nim. On ma mnie gdzies. ten drugi tez bo mu nie pomoge w kasie. to mial mi w pracy pomoc nie bo zla opinia. No to mial sie odwalic. Ciekawe co by bylo jakbym mu przyepirdolila w morde. Na policje. A za inne rzeczy nie ma policji. Bo maja nadzieje ze z nim nie rozmawiam. Z NIKIM. to jest to i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
wiecie jak pierdolnieta w leb Ilona chce rzadzic Niemcami to niech jej za to placa bo dla mnie kurwa madrzejsza niz ona - zwlaszcza w seks telefonie. I WOLE RYK KROWY niz jej GLOSY za sciana czy odglosy i tyle. I koniec. A kogo oni chca zamordowac to NIE MOJA SPRAWA. Moga i Patryka - napisalam to w sieci. Bo sie mial tez powiesic. Przez nich, ze nikt nie ma stalej pracy bo to tylko transport. A ja co - nie wiedzialam tego tez. Jak oni. Bo zaraz bym jezdzila. Autobusem. Bo tam tylko wystarczylo stac o kierowce autobusu zeby wozil i to wszystko. Zawsze kogos tam wozi, ani auta nie trzeba bylo miec. Ale staly o niego stare baby, zeby wozil im...dzieci? je wozil? To sie mialy wpisac one na listy ze chca stala prace albo dzieci. A ja sie biura boje bo nie znam jezyka, ograly mi swinie adres i tyle. bo w szkole spalam taka mam opinie. Nie pamietam, ale one pamietaja. I niech se zezra Ilone. tyle mnie obchodzi wiecie - po co ja tam pojechalam i koniec. Ale tez nie wiedzialam, ze poszlo o Biblie. Bo po co im to - przekret na budynkach i tyle. Choc wam wytlumaczylam po co im ta firma, a jak nie rozumiecie to juz trudno i tyle. To juz nie zrozumiecie. Jak swiety Piotr i tyle :(