Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kris-latarrrnik

zeby do mnie wrocila! :( co robic

Polecane posty

Gość kris-latarrrnik

powiedzialem swojej dziewczynie przy jednej sprzeczce ze znaczy dla mnie co raz mniej i ze jej wyglad jakos mi sie nie podoba majac na mysli fakt jak przytyla przez ostatnie pol roku naszej 3 letniej znajomosci. myslalem ze jej powiem to schudnie i nie bede sie meczyc a zrobilem to w zly sposob,bylem zly teraz kasia odeszla i od tygodnia nie chce ze mna rozmawiac a ja tak cholernie tesknie. jakbym mogl cofnac czas i nie powiedziec w zlosci tych wszystkich slow. dziewczyny co ma m robic?tu was pelno,doradzcie mi

Gość kris-latarrrnik
kwiaty .nie chce banalnie wyskoczyc do niej z kwiatami.

Gość Krysia, lat 76
wykup jej karnet na siłownie :)

Gość kris-latarrrnik
myslalam ze ja mam,ze nie zostawi jak jej powiem cokolwiek bo kocha jak szalona. juz nigdy jej tak nie potraktuje bo za bardzo tesknie,jest mi potrzebna. bedac z nia patrzylem na inne,a teraz mysle tylko o niej to kasie kocham :(

Gość naprawdev tak przeszkadza
ci jej wyglAD?moze rzeczywiscie jej nie kochasz w pelni skoro nie akceptujesz jej taką jaka jest...? jesli sie kogos kocha to kocha sie rowniez z wadami jakie ta osoba posiada. wiesz o tym, ze nie jest to dobre jesli chce sie kogos zmieniac bo albo sie tego nie dokona, albo dokona sie tego w zlym kierunku...

Gość weruop
a mnie sie wydaje ze wlasnie te banalne kwiaty beda najlepsze poweidz jej ze to nerwach ze tak nei myslisz moze napsiz liscik i dolacz do kwiatow

Jeżeli Ci się nie podoba to dlaczego dalej chcesz z nią być?

Gość kris-latarrrnik
wiem ze ja kocham;( chcialem tylko zeby byla tak idealna zebym nigdy nie musial spojrzecc na inna panne,zebym czarowal sie tylko nia. to kobieta ktora o mnie dba,aniol taki. kobieta szczera co mnie naprawde pokochala mimo mojej przeszlosci ktora nie kazdej kobiecie podobac by sie mogla

Gość naprawdev tak przeszkadza
nie doceniles to straciles...

Gość wkurzona i to jak!
Mam nadzieje, ze dziewczyna ci nie wybaczy, a ty na drugi raz dwa razy sie zastanowisz nad slowami.

Gość kris-latarrrnik
wiecie co najgorsze jest w sprawie? ze ja myslalam ze nie bede tesknic,ze zajme sie swoim zyciem ze mam tyle spraw ze nie bedzie mi brakowac jej. a wieczory sa takie puste i nie chodzi o to zebym sie przyzwyczail do jej obecnosci, boli mnie to ze stracilem kobiete zycia bo zrozumialem ze taka byla i gdyby wrocila juz nigdy nie wytknolbym jej tej oponki na brzuchu ani grybych ud ani niczego innego nie powiedzialbym jej jak traci na wartosci i ze widze w niej mniej kobiety jak kiedys bylem hamem:( myslalam ze jak powiem to ona zacznie sie dla mnie zmieniac.jebany idiota ze mnie bo kasia caly czas byla moja idealna kobieta tylko mi zjebalo glowe! odcodzac powiedziala mi ze chcialaby poznac mezczyzne ktory nie bedzie od niej wymagal zeby nosila szpilki bo wtedy bedzie czula sie kochana. jak mam zrobic zeby ona znow poczula sie kochana i zeby p-oczula sie kobieta w moich ramionach:(

Gość Pani Marta Grzechu-Warta
No i miales racje, ze jej to wygarnales. Jesli juz teraz przestala dbac o siebie, a rzucila cie przez to, ze zwrociles jej uwage, to potem byloby tylko gorzej... Stwierdzila, ze skoro juz jestescie razem to nie musi sie starac i przestala dbac o wyglad :o. Typowa matka polka

Gość kris-latarrrnik
nie przestala dbac o sobie :( a ja uczepilem sie brzucha i tych ud kobiety jak was przepraszac?

Skoro zaczela tyc to znaczy, ze przestala o siebie dbac :o. Co za płaczliwa ciota z ciebie :o

Gość kris-latarrrnik
placzliwa ciota czyn nie moje pytanie bylo jak skutecznie przepraszac kobiety. dzwonie z pracy dzwonie z domu bylem u niej raz odrzuca moje polaczenia a jej bratowa powiedziala ze jej nie ma

Gość kris-latarrrnik
mysle zeby kupic jej pierscionek .

Gość kris-latarrrnik
jestem fanem puszystych pań :classic_cool:

Kup jej kilogram kielbasy to na pewno do ciebie wroci i bedzie bardzo zadowolona :o