Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martiiiiss7

kiedy ten koszmar minie:( DZIEWCZYNY POMOCY!

Polecane posty

Gość martiiiiss7

nie mam juz do tego sil.. kiedys 2 lata podejrzewałam że mój chlopak pisze z inna, czasami bardziej potem mi to mijalo na jakies 2 miesiace a potem znowu sie zaczynalo jak ona robila jakies aluzje.. rok temu wydalo sie wszytko jak ona wstawia z nim fotke na nk jak stoja przytuleni - myslalam wtedy że umre.. wszystkie koszmary staly sie realne, wszytko okazalo sie prawda a tak sie wypieral eh.. i koniec rok temu rozstalismy sie dzis wlasnie mija rok... a ja ciąle o nich mysle.. on z nia jest z teo co wiem on nie jest szczesliwy do konca, bardzo rzadko sie widują ale jednak z nia jest.. lecz ciagle pisze do mnie jak to mnie kocha jak teskni itp.. chce sie spotkac itd.. ja już nie chce ale meczy mnie to że nie ma dnia zebym o tej pannie nie myslala no jak Boga kocham odkąd ona pojawila sie w naszym zyciu 3 lata temu to codziennie ja podgladalam na nk, znalam jej fotki i jej komentarze na pamiec.. ona tego nie wiedziala ze ją tak codziennie podgladam bo mialam tam zablokowane... podgladalam az do mometu jak wstawila z nim ta fotke na chwile.. to byl dla mnie taki cios i szok ze od tamtej pory dokladnie rok mija.. nie wchodze na jej profile nie patrze a wrecz nawet usunelam swoje konta zeby dzies po boku ona mi sie nie wyswietlila albo zeby mi ktos nie napisal ze on ma jakas nowa.. bo my bylismy bardzo dlugo razem bo 6 lat i każdy kto nas zna myslal ze kto jak kto ale my to się nigdy nie rozstaniemy.. ale do rzeczy ..- jak ja mam przestac o tym wsyztkim myslec myslalam ze czas tu cos pomoże ale jak minol rok a ja ciągle czuje jak by to bylo wczoraj, ciagle mam koszmary z tą dziewczyna i nim.. ciągle boje sie ze ich gdzies spotkam razem.. doszlo do tego ze czasami jak wiem ze on ma wolne to nie wychodze z domu.. tak wlasciwie to i tak nie wychodze bo sie boje ze spotkam kogos kto mi bedzie o tym gadal ... odizolowalam sie calkowicie od tego towarzystwa .. usunelam wsyztkie konta i zmienilam nr tel zeby nikt mnie nie zadreczal ty- a czemu się rozstaliscie, a to prawda ze on ma nowa.. a ja go widzialam z inna tu i tak itp :( jak ja mam przestac myslec o tym wszystkim dziewczyny pomocy :(

Gość martiiiiss7
?? nikt?

Gość princessa_prince polo
to tak łatwo nie prejdzie nie możesz sobie wymazać uczuć - po prostu musisz czekać aż to 'zblednie' a najlepiej klin klinem- poumawiać się na randki i może znaleźć kogoś dla kogo będziesz najważniejsza ;) trzymaj się

Gość papaaaaaaaa
ile masz lat

po prostu ,idz do fryzjera ,zaloz super ciuchy , wyjdz do ludzi,olej cala sytuacje pokaz,ze Ty tez nie bylas w bucie kolysana,nie wiem czmu dziewczyny same sobie robicie problemy.