Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia bedzie miec synka

imie Maksymilian - sama nie wiem

Polecane posty

jak myslicie czy imie Maksymilian w skrócie Maks to ładne imie dla synka Mąż sie uparł i tak chce nazwać swojego pierworodnego mi sie podoba Piotr ale nie mam szans go przekonac co wy na to?

Gość jezuuuuuuuuuu
bardzo ładne, ponadczasowe. Znam wielu Maksymilianów 60,40 i 4 letnich. Niestety, szczególnie ostatnio bardzo popularne. W moich stronach więcej Maksów niż Kubusiów

Gość wkurzona i to jak!
Jesli moge doradzic, to Piotr jest ladniej. Maksiu mi sie nie podoba.

Gość Luizjana 1984
Jak to nie masz szans, to Wasze wspolne dziecko... Wypisz na kartce imiona, ktore sie tobie podobaja i maz niech wypisze swoje typy. I wtedy sie zastanowcie...

Gość żanetaaaaaaaaaaa
moj pies swietej pamieci tak sie nazywał😭

Gość Luizjana 1984
Maks u nas jest popularnym imieniem. Ja, gdy bede miec syna nazwe go Eryk albo Seweryn :)

Mój synek ma tak na imię. Nam sie podobało. Ale najbardziej mnie irytuje jak ktos wspomina ze to imie dla psa..no ludzie:O

no własnie nie chce zeby ktos powiedzał ze jej czy jego pies tak sie nazywa mi sie tez podoba Maksymilian ale Maks kojarzy mi sie z imieniem dla pupila (?)

Gość egegerg
Miałbym masę imienników wśród okolicznych kundelków. Nigdy nie wiadomo by było czy ktoś woła wasze dziecko czy swojego psa.

Gość żanetaaaaaaaaaaa
SmileEveryday nie wiem czy dla psa, ale znam sporo piesków , które tak wlasnie sie wabią , wiec w czym masz problem :O??

Gość jezuuuuuuuuuu
jeju mój pies wabi się Kuba ;) a sąsiadów Filip

ja jestem ze starsza córką (Gabrysią) na placu zabaw to jest dość duzo chłopców Maksów wiec mysle że nie ma co sie uprzedzać p.s. mojej koleżanki pies wabi sie Edward ;)

Gość mnsxhbdhsdcb
Maksymilian nie jesli juz to Maksym tez Maks ale jakos inaczej:)

Gość hgbbshsj
A moj pies to Izydor:)

Gość moj syn nazywa sie
Maksymilian, nazywamy go Maks bo przeciez nie bede za kazdym razem wołała Maksymiliano nie ;) a pies tesciowej nazywa sie Maks i jakos nie przeszkadza to nikomu. Teraz taka moda,ze sie nadaje zwierzakom ludzkie imiona

Poniewaz ludzie czasem tak piszą jakby to imie było wyłacznie zarezerwowane dla zwierząt:O w tym problem pomaranczo.. Tyle ze jest mnostwo imion ludzkich a nadawanych np psom...Kajtki,Kubusie czy Sary...

Maksym to juz na pewno nie z Gabi nie mieliśmy takich rroblemów w doborze imienia razem podjelismy taka decyzje i juz ale z imieniem dla synkiem jest mega problem choc cos czuje ze zostanie Maks bo mój mąz tak mówi juz do brzucha zreszta każdemu imie sie z czyms lub z kims kojarzy wiec wszystkim nie dogodzi ;)

Gość kasia kasia kasia 22222
Moj piesek wabi sie Max :) gratuluje hehe pierwsze slysze zeby tak dziecko nazwac, jak zwierze, oszlalas?

Gość mamamaksa
moja świnia morska miała na imię Kasia....hahahaha Maksymilian- mój synek ma tak na imie i nie zamienilabym tego imienia na zadne inne. On też lubi to imię. Jest łobuziakiem i przezywa sam siebie Maksior. Super imię!!!! ale macie problem z tymi psami...szok

Gość mama w szoku
Imię super... !!! Uwielbiam mówić Maksio i na prawdę nie mogę się doczekać kiedy urodzę i uścisnę mojego synka ! Maks kojarzy mi się z chłopcem z charakterkiem i wcale nie z pieskiem.

Gość mój dziadek nazywał się
Maksymilian i wydawało mi się to bardzo oryginalne imię... a teraz u córki w szkole Maksio za Maksiem ;-) popularne się zrobiło. Mnie się podoba, chociaż nie nazwałabym tak dziecka... z tymi psami to przesada ... jak byłam w ciąży to myślałam o imieniu dla syna Borys, a moja córka płakała, że tak się nazywa pies jej kumpla ;-( urodziła się dziewczynka, więc temat nieaktualny, ale nie darowałabym tego Borysa... ;-)

Gość oallalalaalala
mąż sie uparł hahahahahahaa a Ty masz cos do powiedzienia ? czy tylko rozlozylas nogi wynajelas swoj brzuch i urodzisz dziecko i na tym twoje prawa głosu sie konczą ?

Gość oallalalaalala
imie fajne mi sie podoba lecz nie podoba mi sie skrót Maks jak do psa, ale zastanow sie nad swoja relacją z męzem wdszystko jest sztuką kompromisu , sorry ale nie znam faceta ktory zaprztal by sobie glowe wyborem imienia a Twoj mąż sie uparł? a gdzie Ty w rtym wdszystkich

Gość mama Maksa
Mam synka Maksymilianka i nie zamieniłabym tego imienia na żadne inne. Nie kojarzy mi się z psem tylko z moim Maksiulkiem :) Imię bardzo dostoje, światowe i ma mnóstwo zdrobnień. Super!

Gość gość
Maks (Maksymilian) najpierw był imieniem dla człowieka , potem człowiek nadał je swojemu psu więc jakby nie było człowiek ma do tego imienia pełne prawo i pierwszeństwo. Moja znajoma nazwała swoją córkę Paula a potem wyprodukowano budynie dla dziec***aula i co, nikt już nie da tak na imię córce bo producent doktora Oetkera uwiecznił je w reklamie? :D.

Gość gość
Moja teściowa miała dwa koty, w tym jeden przeżył u nich 16 lat i miał na imię Luiza, tak jak moja 5 miesięczna córka . Ile było gadania teściowej że nie zaakceptuje tego imienia u wnuczki bo tak nazywała się jej kotka i to imię w tej rodzinie jest zarezerwowane dla kotki nieboszczki, na co ja parsknęłam gromkim śmiechem i nazwałam dziecko tak jak zawsze chciałam. Ludzie mają jakieś dziwne skojarzenia i blokują sobie szansę na to by świadomie i z poczuciem wolności wybierać imiona dla dzieci lub zaakceptować je u innych.

Gość gość
a u nas był kot Kuba , żył 18 lat , ale już za jego życia brat nazwał swojego syna Kuba :) chociaż mama odradzała . A dzisiaj Kubusiów ze hoho , załamka :(

Gość gość
hahaha dobre imię dla kundla nie dla bachora więc lepiej sobie odpusc

Gość gość
Piękne dostojnego a przy tym tak bardzo męskie.