Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eva flies avay

Podrywała mnie dziś lesbijka na przystanku! Myślałam, że je....ę!

Polecane posty

Gość eva flies avay

Pojechałam rano do miasta zawieźć dokumenty do szkoły. Poszłąm potem na przystanek - było pusto. Nagle zjawiła się ona. W pierwszej chwili myślałam, że to facet - krótko zestrzyżone włosy, okulary - i ogólnie - męska morda. Tylko spodnie miała kobiece, torebkę i pierścionek na palcu. Rzuciło mi to coś spojrzenie i podeszło czytać rozkład. Teraz uważajcie! Podchodzi i pyta się czy nie skoczyłabym z nią na kawę! Tak prosto z mostu! Myślałam, że jebnę! Mówię "NIE", a ta " a może jednak?" Wkurwiłam się i mówię, że nie jestem lesbą a ta się tylko zaśmiała i odwróciła ten męski ryj. Na szczęście zaraz podjechał autobus i wsiadłam. Kurwa, dobrze, że nikogo nie było na przystanku bo narobiłaby mi siary! Jakby to była jakaś laska to ok, ale nie taki babochłop. Mam zajebistego pecha, że same kurwa oszołomy do mnie ciągną!

Gość popoiuiuu
swój do swego, jak to mówią;)

Gość ptasiek nastroszony
trzeba to uszanować , wszak jesteśmy w UE i obowiązuje tolerancja!

Gość wkurzona i to jak!
ptasiek :D

Gość eva flies avay
jestem tolerancyjna dlatego nie obiłam jej twarzy:o ale bez przesady, żeby homiki stały się takie nachalne! niedługo będą gwałty na tle homoseksualnym :o do tego doprowadzi ta tolerancja:O

Gość ptasiek nastroszony
myslę jednak , że jako mniemam , że wykształcona obywatelka UE i swiadoma praw i obowiązków powinnaś ulec jej umizgom by nie dyskryminować mniejszości

mnie też kiedys podrywała :) nawet twierdziła że się we mnie zakochała! :D Niestety ja ją często widywałam, a nie przelotem na mieście. Ile ja się jej natłumaczyłam, że ja wolę facetów to głowa mała! Cały czas powtarzała, że "przecież takie jak my wyczuwaja się na odległość, Ty musisz być lesbijką!". Życia normalnie z nią nie miałam! Była naprawdę piękną zgrabną kobietą, nie jakąś chłopczycą. No ale ja gustuję w mężczyznach. :) W końcu sie przeprowadziłam na inny koniec miasta i się odczepiła :) Ada - pozdrawiam 🖐️

Gość ptasiek nastroszony
to jeżeli Ty aż się wyprowadziłaś by unikać pięknej kobiety to trzymałbym się od Ciebie z daleka

Gość anya rjybyk
no swietne okreslenia "ryj", "morda", "wstretna". ciekawe jaka ty jestes piekna. takich okreslen uzywaja jedynie pierdolone zmutowane scierwa a nie ludzie. majace rownie krzywe ryje co rzekomo ich "ofiary wyzwiskowe". poza tym to tez jest czlowiek, chuj komu kolwiek do tego jak kto zyje. we mnie tez sie lesbijka zakochala, tez byla meska itp ale nigdy nie nazwalam jej paszkwilem czy krzywym ryjem a jak ktos probowal tak na nia powiedziec to obrywal ode mnie gorszymi epitetami. ja jestem w 100% hetero ale nie winie kogos za to ze sie we mnie zakochal itp. nie wyzywam tez takich osob tylko tlumacze co i jak ..i tym bardziej nie wysmiewam. wysmiewam tylko krzywopyskich cwelikow-roboliko-karkow co zaczepiaja innych, ale za to ze tak sie zachowuja. wiec ogarnij paszcze glupia kurwo i od pazdziernika zapierdalaj na te platne i chujowe studia bo takiej oszolomowej lepetyny to na zadne panstwowe, tym bardziej medyczne czy techniczne nikt by nie przyjal. takiego pierdolonego imbecyla

ode mnie z daleka?? a dlaczego?? A ja się nie wyprowadziłam z jej powodu. Po prostu postanowiłam zamieszkać z moim ówczesnym chłopakiem i wynajęliśmy mieszkanie akurat na innym końcu miasta - ale nie żeby uciekać tylko stamtąd oboje mieliśmy dobry dojazd do pracy.

Gość ptasiek nastroszony
ocho! gewałt i larum!

Gość tym samym co
wiec ogarnij paszcze glupia k**wo i od pazdziernika zapie**alaj na te platne i ch*jowe studia oooo mamy chyba lesbijkę na forume :D :classic_cool:

Gość eva flies avay
sama jesteś kurwa skoro tak bronisz lesbijek to wskocz jakiejś do łóżka w ramię solidarności, że przeklinam to też moja sprawa i chooy ci do tego ,skoro ty wyzywasz mnie od kurwa bo klne to ja mogę nazywać lesby krzywymi ryjami albo jeszcze gorzej, i co ? pierdolisz kochana czyżbyś czuła zapędy lesbijskie? i nie mędrkuj bo klniesz bardziej niż ja 🖐️

anya rjybyk -----> no kochana to pokazalaś kulturkę swoim postem, gratuluję bogatego zasobu słownictwa nie ma to jak upomnieć kogoś za słowo typu "ryj", "morda", "wstretna" i obrzucać go wyzwiskami: "pie**olone zmutowane scierwa" "glupia k**wo" "pie**olonego imbecyla" mniemam że na dziennych, bezpłatnych studiach Cię tak nauczyli?? Ale nie ma sie co dziwić - jak ktoś pochodzi z patologicznego środowiska - to i potem reprezentuję swoje środowisko. Ty robisz to godnie. Możesz się mamie pochwalić. 🖐️

Gość annnnaaaa konda!!
już głupia cipo nie przezywaj.... zaprosił Cie ktoś na kawe a mało się znie zesrałaś ze strachu :O :O :O wrzuć na luz - 🖐️ też mi qrwa wielki problem :O zachowujesz się jak zelazana czlonkini portali randkowych :D 🖐️

Gość wiem kto mnie zabił
zaprosiła ją, a ona odpowiedziała nie, to po co sie dopytuje jeszcze? infantylna ta baba była jakaś.:o

Gość jojoiuhuih
na sympatii jest taka jedna głupia pipa - wchodzi normalnym dziewczynom na profile i zadaje swoje lesbijskie pytania, wszystkie dotyczące seksu. powinno się leczyc zboczeńców

Gość annnnaaaa konda!!
powinjno się leczyć tych korzystających z sympatii :O :O 1. z braku wstydu 2. z depresji 3. z braku perspektyw :D :D :D

Gość jojoiuhuih
zdziwiła bys się:)

Gość annnnaaaa konda!!
raczej rozpłakała :)

Gość gość
Mnie w tym miesiacu podrywaly juz 2 lesbijki, pol roku temu rwal mnie trans... facet ktory jest kobieta i w dodatku lesbijka. Coz... moze dziwnie to zabrzmi, ale przeciez to w gruncie rzeczy mile:p nawet jesli nie jestesmy zainteresowane, to fajnie sie podobac, nie?:) faceci podrywaja mnie czesto, sa oklepani, szablonowi, a lesbijki choc nie stoimy na jednym brzegu rzeki, to przynajmniej maja lepsze wyczucie:)

Gość gość
potworne prostactwo wypowiada się w niezwykle żenujący sposób. Styl, słownictwo, a następnie wyczytane priorytety życiowe powaliły mnie. Agresja, niewiedza, głupota, ciemnota i tyle.