Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kadddd

moj chlopak... i jego EX

Polecane posty

Gość kadddd

witam :) przede mna moj chlopak mial dziewczyne przez 5 lat.. ( to bylo 3 lata temu) zerwala z nim, pozniej on dowiedzial sie ze go zdradzala... w ich wspolnym mieszkaniu robila loda innemu itp. on ja bardzo kochal rok sie leczyl z tego zwiazku tj. nie wychodzil z domu itp. i teraz.. od kiedy ta dziewczyna dowiedziala sie ze ma nowa dziewczyne zaczela do niego wydzwaniac! kiedys na poczatku zwiazku jak jeszcze nie wiedzialam za duzo o tej historii rozmawial z nia w mojej obecnosci.. co prawda przewracal oczami widac ze mial jej dosc ale z nia rozmawial .. po tym co ona mu zrobila! ja nie jestem osoba ktora kontroluje ale kiedys chcialam zadzwonic do mamy i wzielam jego tel a tam 9 polaczen nieodebranych od niej ! zdenerwowalam sie i jeszcze zobaczylam ze on do niej oddzwanai... ja to po takim czyms bym ja w dupe kopnela ! :/ kiedys pokazywal mi album z nia z wczasow poniewaz ciakawilo mnie jak wyglada.. i wtedy powinien go wyrzucic ! a on odstawil na polke.. ostatnio robilismy pozadkii w mieszkaniu i zobaczylam pare albumow ( jak pisalam mieszkam z nim ale nigdy mu nie szperalam po meblach) ogladam zdjecia a tam tylko ona !! i nagle zobaczylam zdjecie jej dupy w rozowych stringach... nie odzywalam sie do niego caly dzien.. on usunal jej nr ale ona dalej dzwoni nawet z zastrzezonego.. albumy powyrzucal ale czemu nie wzcesniej wiedzial przeciez ze sie do niego wprowadzam :/

Gość kadddd
dodatkowo mnie wtedy oklamal pare razy bo mowil ze napewno jakby robil pozadki to by to wywalil , a przypomnialam mu ze jakeis 2 dni wczesniej przeciez robil pozadki i albumy jak staly tak stoja... ponadto tlumaczyl sie ze on naprawde zapomnial o tych albumach.. to mu powiedzialam ze przeciez jakis tydzien temu pokazywal mi zdjecia z okresu 16-19 lat a te albumy staly kolo siebie i bardzo dobrze wiedzial co ma mi pokazywac a co nie ! sam pod soba dolki kopal ... wtedy mi przyznal racje ze wiedzial itp.

Gość kadddd
jest mi ciezko bo czesto sobie mysle ze ona byla przy jego najwazniejszych chwilach.. 5 alt to kupa czasu.. ze jakby nie zrobila mu takiego swinstwa to pewnie dalej byliby razem... wzieliby slub ( choc wspominal ze bardzo sie klocili) ze na sofie na ktorej razem siedzimy on ja kiedys pieprzyl ... :/ i te zdjecia tylka... i to zdjecie bylo w albumie w salonie na meblach bez zadnych drzwiczek ! co jakby ktos na imprezie chcial przegladnac a tu prawie naga dupa jego bylej ! ahh zapomnialam ze jeszcze przed odkryciem tego albumu znalazlam jakis piescionek obraczke meska od niej ... ale stalo w mocno zakurzonym pudelku .. wiec to jeszcze przeszlo :) dziwne ze nie robil porzadkow ! nawet przed moim wprowadzeniem .. a co do teog ze z nia rozmawial to zapomnialam dodac ze ja nic nie rozumialam bo on jest obcokrajowcem i rozmawial w swoim jezyku

Gość kadddd
up

Gość kadddd
czy to znaczy ze on jeszcze moze cos do niej czuc ? czy ze zapomnial posprzatac? dlaczego nie wyrzucil tego od razu ? chcial miec pamiatki??

Gość no,dd
a skąd on jest? Mi się wydaje że on ma do niej sentyment, coś jeszcze do niej czuje. Nie wyobrażam sobie żeby mój facet miał w naszym domu cokolwiek po swojej byłej, normalnie ręce mi opadły jak to przeczytałam o tych albumach.

no to co my mamy zrobić ? wcześniej miał laske wyuzdaną, uprawiał z nią seks, ma foty jej doopy i nie zmienisz tego co było jesteś zazdrosna bo boisz sie że go uwiedzie teraz

Gość kadddd
w sumie nie boje sie ze go uwiedzie bo moim zdaniem jakby chcial do niej wrocic to by do niej wrocil przez te 3 alta kiedy byl sam a on apo nim miala duzo facetow z ktorymi mieszkala :/ jest z niemiec

Gość kadddd
on mi pokazuje ze bardzo mnie kocha, jezdzil do mnie tysiac km co 2 tygodnie.. przedstawil mnie swoim rodzicom itp. czuje ze mnie kocha ale po kiego mu byly te albumy potrzebne.. nie pomyslal przez chwile ze pasuje to wywalic zanim sie wprowadze? a moze pomyslal ze to normalne.. ze je ma? a ja mam przed oczami tylko ta doope jebo bylej ... nie ogladalam dalszych zdjec ciekawe co bym jeszcze znalazla...

Gość kadddd
uppppp

Gość kadddd
nikt sie nie wypowie??

ale czego Ty od nas oczekujesz??? my nic na to nie poradzimy, jego musisz zapytać po co to trzymał, dlaczego nie wyrzucił i przede wszystkim to, że jest Ci z tego powodu cholernie przykro.