Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwna fascynacja ;J>

Łatwe pieniądze - sponsoring. Zrobiłam test! Przyjemność czy zmuszanie się... ?

Polecane posty

Gość Dziwna fascynacja ;J>

Wczoraj zrobiłam taaakie oczy, bo siedziałam na czacie ok. 1godziny i w tym samym czasie zaczepiło mnie chyba z 15 facetów w wieku od 20 - 45 l. Każdy z nich proponował spotkania płatne w celu wiadomo jakim... . Część facetów była żonata i dzieciata a cześć wolnych. Co mnie zastanowiło... Dlaczego Oni zdradzają te biedne naiwne żony z młodymi dziewczynami ? Czy żony im już nie wystarczają czy są też aż tak zboczeni ? Czy opłaca się im płacić 400-500zł. za spotkanie ? Ten interes kwitnie i ciekawa jestem co Wy na to moje drogie nieświadome żony ? Czy nie przyszło wam do głowy że wasz maż też tak się umawia ?

Gość ...............1234
Bo lubią. Nie wystarczą, jak widzisz. Widocznie się opłaca, skoro płacą. Nie bardzo mnie to obchodzi. Mam ciekawsze rzeczy na tapecie. Nie umawia się. Żaden z niego desperat.

Gość Dziwna fascynacja ;J)
Zastanawiam się jakim trzeba być kłamcą by mieć swoje drugie życie na boku...Czy te żony są aż tak kiepskie i nie da się z nimi żyć ? Powiem Wam że mnie to zastanowiło bo proceder umawiania się na płatne spotkania coraz bardziej kwitnie... Czasem zanim żona się dowie o czymś takim lub o romansie to mijają lata.. Jakie jest wasze zdanie ?

Gość ...............1234
Niektóre kobiety są tak łatwowierne, że nie trzeba być jakimś królem kłamstwa. Czasami dla odmiany, czasami z nudów, czasami z desperacji.

Gość mirrka
a mnie to osobiście nie interesuje. Mężowi się ufa, inaczej nici z małżeństwa. Nie chce mi się wierzyć, że żona nie wyczuwa, że mąż coś "kręci" na boku.

Gość Roy Nelson
nasze zdanie jest takie, że jak kobieta z miłej, zgrabnej i napalonej laski jaką jest przed ślubem zmienia się w wiecznie marudzacego, spasionego, oziębłego babona to nic dziwnego,że chłopaki szukaja dawnej kochanki u prostytutek ( bo to się prze pani nazywa prostytucja, co wy z tą nowomową, że to sponsoring jakiś???) 400-500 zł to przesada, chyba, że babka jest ekskluzywna. ale 200 już sie oplaca:)

Gość powiem i ja ......
żona wcale nie musi być kiepska ....może być kobietą z klasą prezencją dobrze zarabiająca i facet i tak ją zdradzi bo ten typ tak ma ....faceci zazwyczaj w ten sposób podbudowują swoje ego ....zdrady były od zawsze a dostępność do internetu tylko ułatwiła wyszukiwanie chętnych na tego typu spotkania a prawda jest też i taka że wiele żon nawet jeśli podejrzewa swoich mężów o zdrady to siedzą cicho bojąc się o swój byt

Gość ...............1234
Jestem zdania, że jak już do tego dojdzie, tzn kobieta "zmieni się w wiecznie marudzacego, spasionego, oziębłego babona", to trzeba z nią najpierw pogadać/ odejść. A potem eksperymentować z panienkami za ile się chce i jak często. Bo niby babon zły, ale się go nie zostawia. Troszkę tchórzliwe podejście.

Gość Roy Nelson
...............1234 - jakbyś miała przechodzic nieprzyjemności związane z rozwodem , też byś miała "tchórzliwe podejście" co do pogadania - proszę nie rozśmieszaj mnie. nic prócz większej ilości pretensji i fochów by to nie dało.

No nie mnie zaczepiali faceci którzy chętnie zapłącą za spotkanie 400zl i to 3 razy w tyg. Takie są stawki jeśli bierzesz młodą dziewczynę do towarzystwa i się nią opiekujesz... Mówisz babiszony grube i marudzące ? W sumie to nie wiem jak jest w innych małżeństwach bo u mnie nie ma takiej nudy.. Wszystko o sobie wiemy i dużo rozmawiamy, seksu też jest sporo bo codziennie 1-3 razy.. wiele spraw nas łączy.. wiec nie umiem sobie tego wyobrazić

Ja 2 razy na czacie podpuszczałam facetów, jednemu udało mi się wmówić, że nie mam ukończonych 15 lat a był chętny na spotkanie. Ogólnie oni próbują wmówić, że to kobiety wszystko powodują, że facet ma potrzeby więc musi je zaspokajać a, że nie nie może w związku to wybiera taką metodę. Ogólnie to kobiety są winne. Rozmawiałam też z kolegą na żywo (chodził do byrdelu) też strasznie bronił tych facetów. Tak jakby to, że faceci nie mogą stworzyć i żyć w normalnym związku było winą kobiet.

Gość Roy Nelson
Dziwna fascynacja ;J) - ale zrozum, że takie małżeństwa to wyjątkowe wyjątki. co do stawek - nie wiem, ja się nigdy nie "opiekowałem" , wynajmowałem normalnie dziewczyny z ogłoszenia i 400 to już jest za godzinę z panienką trochę lepszej klasy. za 400 to już możesz duecik wziąc takich normlanych dziewczyn

Jednak wiem też że gdyby młoda dziewczyna 25 lat był napalona i kręciła tyłeczkiem przez facetem , obojetnie jakim to on ulegnie, bo popęd jest silniejszy czasem od tego co mówi serce. Facet nie jest z kamienia.... ale jak to trzeba się niedogadywać w małżeństwie by aż tak płacić za seks ?

Gość Roy Nelson
"Tak jakby to, że faceci nie mogą stworzyć i żyć w normalnym związku było winą kobiet" sęk w tym ,że czasem jest. ale wiem ,że i tak tego nie przyjmujecie do wiadomości:)

Prostytutka to coś innego bo raz z nią jesteś a jutro już nie pamiętasz, natomiast sponsoring trwa czasem rok, dwa trzy...facet kłamie że jedzie na delegacje do Krakowa i tam zabiera np. dziewczyne na weekend. Ja mówię tu o bogatych facetach których na to stać... Nie o facecie co płaci 150 zł za numerek...

Gość ...............1234
Chyba wyolbrzymiasz sprawę, Roy. To samo doradziłbyś swojej żonie, która doprawia Ci rogi? Nie potrafiłabym tak żyć.

Gość Roy Nelson
ale jak to trzeba się niedogadywać w małżeństwie by aż tak płacić za seks ? normalnie, wiele par tak ma. jak się dogadasz z żoną? powiesz, żeby schudła? żeby seks był częściej? w bardziej udziwnionym stylu? tak, ty jako kobieta możesz tak powiedziec do męża i on spełni to lub puści mimo uszu. ale powiedzenie tak kobiecie powoduje przyjęcie tego b emocjonalnie i nie wywołuje niczego prócz pogorszenia sytuacji

Gość Roy Nelson
...............1234 - patrz wyżej, nie porównuj żony do męża, bo to zupełnie inna sprawa

Gość Roy Nelson
trzy lata z tą samą prostytutką? mija się z celem, ale co kto lubi

Cholerka a nie jest tak że po prostu te żony się znudziły Wam ? Że wmawiacie że są już takie okropne ? Że jest w was w środku taki zboczeniec, który chętnie wyrucha całą grupę dziewczyn , byle by doznać tej ekscytacji i nie wracać myślami do domu ?

Gość ...............1234
Czyli sugerujesz, że większości facetom taki scenariusz by odpowiadał jakby żona była chimerą/ spasioną świnią/ cnotką niewydymką? Naprawdę? Chyba nigdy w to nie uwierzę...

Ok, czasami wina jest po obu stronach. Ale na przykładzie tego kolegi ZDECYDOWANIE mogę stwierdzić, ze wina jest jego. Nie będę się rozpisywać I to ja pisałam z tymi facetami, mnie zastanawia dlaczego facet 20-30 lat szuka prostytutek? Bo sponsoring to zwykła prostytucja Ale spoko Roy, myśl sobie jak chcesz, jak Ci dziewczyna rogi doprawi też będziesz temu winien

A czy małżeństwa mogą istnieć bez miłości ? Pewnie mogą bo np. maż/żona się zmienili 2-3 lata po ślubie i mają już inne spojrzenie na świat. Z tym odchudzaniem czy seksem w różnych pozycjach i fetyszach to jaet tak że ja np. cały czas się odchudzam, ćwiczę, kupuję bieliznę, kocham się w różnym miejscach i nie mam z tym problemu.

Gość Roy Nelson
...............1234 - wybacz, strzelasz powyżej mojej poprzeczki, nie wiem o co Ci chodzi? jaki scenariusz? Dziwna fascynacja ;J> - nie znudziły. pewnie niektórzy tak mają, ale sporo bardzo by chciało tę samą kobietę. tyle, że tę jaką była przed ślubem/ciążą

Gość Roy Nelson
kultura - to założenie bierze się z doświadczenia fascynacja - fajno, ale ile jest takich małżeństw?

Gość ...............1234
A czy małżeństwa mogą istnieć bez miłości ? Mogą. Przykład: znajoma zagroziła, że jak ją zostawi to się zabije. Pomogło. Są już 2 lata po ślubie, mają dziecko. Dla mnie - patologia.

Właśnie rozmowa... Jak się jest blisko i kochasz kobietę to wszystko da się powiedzieć i przedstawiać jej, poprosić o zmiany... Jeżeli zaś idziecie na łatwiznę, że z góry zakładacie że ŻONA jest do d.... i odgórnie jest głupia i gruba to tak się rodzą zdrady cielesne i psychiczne też....

Gość ...............1234
Nie chce mi się tłumaczyć, bo to dziecinne, ale chyba muszę. Scenariusz: że facet prowadzi podwójne życie; z jednej strony zawsze wraca do odpychającej żony, z drugiej - puka po godzinach co chce.