Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani mgr przyszła inz

boze!!! mam się zastanowic ile chce zarabiac- praca

Polecane posty

KUPIEC!!! nie znam się, ile kazać na początek? i podać kwotę brutto czy netto ! praca o 8 do 18 z godzinna przerwą na posiłek... wczoraj złożyłam CV i LM i dzis baba do mnie dzwoni !!! i musze isc na rozmowe ale o co mogą pytać? HELP!! boje sie to moja pierwsza rozmowa ! a to bardzo odpowiedzialna praca, jestem po studiach ekonomicznych, podanto studouje drugi lepszy kierunek i zwoazany z ta branza ,. do zadan kupca nalzey : do moich zadan bedzie należało: Wystawianie zamówień pod pozycje nowo uruchomieniowe, resourcingowe; monitorowanie statusu realizacji zamówień; Przygotowywanie, wysyłanie i analizowanie zapytań ofertowych; Negocjowanie cen i innych warunków dostaw; Analizowanie aktualnych potrzeb klientów, stanu magazynów, ustalanie niezbędnych ilości i terminów dostaw; Przygotowywanie raportów m.in. w zakresie terminowości dostaw, spodziewanych oszczędności, przepustowości u dostawców; Organizowanie i uczestnictwo w telekonferencjach z klientem i dostawcami; Obsługa i koordynacja wysyłki materiałów/półfabrykatów do dostawców dla części USM; Obsługa reklamacji; Kontrola kluczowych wskaźników (zapasy, dostawy na czas, obrót zapasami); Zakładanie nowych dostawców w SAP, wypełnianie KZM dla nowych pozycji, zakładanie inforekordów, list źródłowych.

Gość zarobki ok 800zl nie wiecej
nie mniej

ale to 2 600 to brutto czy netto mysłałam zeby powiedzieć 2000 netto

no tak ale co już mam gadaco premii??? bez przesady

z resztą to na sam początek, nigdy nie pracowałam ani nie mam doswiadczenia jedynie praktyki ale mam dobre studia :)

Gość 167
to zależy w jakim mieście i w jakiej firmie.

najprezniej dzialajaca firma handlowo-usługowa branzy budowlanej, z wieloma oddzialami na terenie kraju

Gość pi razy drzwi 86
mi w podobnej pracy proponują 2000 brutto + premia uznaniowa 500zł

Gość 766tyfg
dadzą ci 1300 na reke i tyle bedzie z negocjacji wypłaty :o, i naprawde nie zdziw sie , bo tak bedzie :(, mialam opodobny szereg zadan a pensja az plakac sie chcialo

Gość prezerwatywy ROSETEX
ja za takie cos dostaje 2600 na reke ;)

Gość 167
no dobra, firma może i jest najlepsza w całym kraju, ale w takich firmach zarobki też są różne w różnych miastach i w różnych oddziałach. Poza tym zazwyczaj jest klauzula o poufności - nie wolno rozmawiać o zarobkach - pewnie każdy ma inną pensję, zależy jak się dogada i kogo zna. Życzę jak najlepiej na starcie. Nie daj się wykorzystywać za marne grosze. Pamiętaj, że zarobki warszawskie są inne niż np. łódzkie. Może znasz kogoś kto tam pracuje, żeby się podpytać. Poszukaj też na różnych forach. Jeśli to jest duża firma to na pewno coś znajdziesz na ten temat. Powodzenia!!

dziekuje !!! :* mam nadzieje ze sie uda :)