Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama szymusia

mam 4 mies.dziecko i jestem w ciazy

Polecane posty

Gość mama szymusia

Jestem zalamana,mam malego synka,i teraz nowa fasolka w brzuszku,mam ziarenko juz 13 tusz.Kocham swoje robaczki ale jak dam sobie radę ? Moja mamusia mieszka 400 km.od emnie. Ktoras z was kochane dziewczynki tez miala taki problemik ?

Gość a co to za określenie
13 tusz??

Gość a co to za określenie
a co ci mamy poradzić na twój problemik?

Gość gfbxxf nbx
tak ja mam problemik żeby zrozumieć ile masz lat, że tak się musisz do wszystkich cieciać

Gość cvdfvbftgrbrba
Ja mam podobniutki problemiczek, bo namiętnusim seksiku z moim kochaneczkiem zrobiła się malutka fasoluńka w brzusieńku. Nie wiem jak dam sobie raduńkę z tyloma robaczusiami, bo mam już dwoje bobańków.

Gość a ja powieeem taaak..
Rzeczywiście nie ciekawie. Tym bardziej, że twoja mamusia mieszka tak daleko od ciebie. Nie znam osoby, która miałaby dzieciątko już 4 miesiące po urodzeniu pierwszego dzieciaczka. Ale jakoś sobie dasz radę z maluszkami. Po co tyle zdrobnień?

fasolka?ziarenko? mamusia mieszka 400km....dzieci na wakacja sie baardzo nudza.

Gość cvdfvbftgrbrba
Ubraneczka możemy sobie wysyłać dla naszych dzieciatunie, ja ma dla chłopczykunia, może ty masz dla dziewczynusi? Jaka będzie płcionka pokaże badanko uesgiontko.

19 taki moj styl mowienia,co w tym zlego ? Szukam jakiejs madrej mamusi z tego forum z tym samym problemikiem podszywacze są zalosne,trzeba miec cos z glowa zeby tak postepowac :O

Gość cvdfvbftgrbrba
No to przeciez ja jestem taka mamusia z forumiku ktora troszczy sie o swoje dzieciateczka. Nie jestem zadnym podszywaczykiem, tylko chce porozmawiac z innymi kobieteczkami, z ktorych maciczątek wyszly przeslodziutenskie bobasatka. Tu mój e-mailiczek: cvdfvbftgrbrbaeś@gmailik.comuś

przeciez kobiety rodza blizniaki i jakos dają sobie radę wiec nie wiem w czym problem?:P

Rubinowa się nie przelogowała i się sypło kto stoi za prowokacjami :D