Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leśny Dzbannnek

Okres powinnam dostać 10 dni temu... testy negatywne... Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Leśny Dzbannnek

Witam. Jak w temacie. Powinnam dostać okres 12 lipca, a mija już 10 dni i nic. Robiłam sobie testy ciążowe: - pięć dni temu (17 lipiec): NEGATYWNY - cztery dni temu (18 lipiec): NEGATYWNY -dziś (22 lipiec): NEGATYWNY Czy pomimo tego mogę być w ciąży? Dodam, że uprawiam seks z gumkami i nigdy żadna nie pękła ani się nie zsunęła. Jak się upewnić czy jestem w ciąży czy nie?

Gość Leśny Dzbannnek
Wiem, wiem, dużo szperałam na googlach. Ale naprawdę nie mam żadnych chorób, stresów itp... Po prostu chciałabym wiedzieć jak upewnić się na 100% i jak najszybciej, że nie jestem w ciąży. Pal licho inne sprawy. Byleby to ciąża nie była:(

Gość Leśny Dzbannnek
Przeczytałam. Test należy zrobić w dniu spodziewanej miesiączki i około dwa tygodnie od stosunku. Ale i tak jest to jedynie 99%. A ja chciałabym 100% :( Bo na innych forach znalazłam wpis szczęśliwej mamusi, której aż cztery testy pokazywały jedną krechę, a robiła je po spóźniającej się o 2-3 tyg miesiączce. Dlatego się boję:(

Gość a co to za określenie
to idź zrób beta hcg z krwi -wynik 100% pewny.

Gość bardzo nie wiem
gdzie to przeczytałas o tych negatywnych testach a pomimo tego była ciąża jakieś nieprawdopodobne daj linka

Gość bardzo nie wiem
hmm ale to jakoś ze wcześnie te dziewczyny robiły, tylko jednej wypadło ze robiła po miesiączce a była w ciązy pomimo ze test nic nie wykazal. sama nie wiem

Gość littlechinesee
według mnie możesz być pewna że ciąży nie ma. Nie zamartwiaj się na zapas, a jeśli to Ci nie daje spać to biegnij na test ciążowy z krwi :)