Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a co tam sie wpisze

Czy ktos kupowal od tego sprzedawcy?

Polecane posty

Gość dfghj
kobieto, masz kupę negatywów, to po co się pytasz?????????

Gość mamacóreczki
o boze ile negatywów nie kupowała bym juz od niego :) zawsze sprawdzam pzred zakupem ocene :)

oj tam po co Boga wzywac? na 14184 komentarze tylko 23 sa zle...i to po odpowiedziach widzac ludzie wyslali nie pelne zamowienia, platnosci bez kompletnych danych...juz nie popadajmy w paranoje... bardziej zalezy mi na opinii nt jakosci oferowanego towaru. takze czekam nadala na bylych klientow w/w:)

Bodajze moja znajoma kupowala ale w 100% nie jestem pewna nie byla zadowolona z jakosci produktu wystawila negatywa chyba

no wlasnie sprawdzilam negatywy pod tym wzgledem i nawet na jakosc nikt sie nie skarzyl, tzn chyba 2 takie byly..kurcze no nie wiem dalej,zalezy mi na ochraniaczu na cale lozeczko a ciezko takie spotkac... no nic czekam dalej:) dziekuje za opinie:)

Gość znajdzie sie ktos jeszcze
??

Gość a ja mam inne odczucia po
przeczytaniu negatywow, widac ze sprzedawca to cham i kretacz! Pewnie mialby wiecej negatywow, ale ludzie boja sie wystawiac! Poza tym po odpowiedziach na negatywy widac, ze klamie w wiekszosci z nich, piszac ze ludzie czegos tam nie podali itp.

Gość Aneta222
ja bym u niego nie kupiła, bo kręci jak może. Wątpię, żebyś tutaj znalazła osobę, która coś kupowała. Najłatwiej napisać do któregoś z kupujących, ale to jest spam

cholercia...widac jestem latwo wierna, bo bym sie skusila...no ale z drugiej strony fajny ma ta oferte no i te pozytywy tez mowia same za siebie...ehhh bede szukac dalej!! no nic dzieki wszytskim za opinie!milego weekendu:)