Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kornik011

Dieta szwedzka razem raźniej :)

Polecane posty

odchudzam się nie mam czasu i ochoty na wymyślanie diet, po nich i tak jojo! jest 172/69 kg cel 1- 65 kg cel 2 - to się okaże 8.07 było 74 18. 07 było 70

Gość Wooly
A co to takiego? Miesne kuleczki , torba slodyczy i hektolitry kawy? :)

Dzień 1 i 8 śniadanie: kubek czarnej kawy z kostką cukru obiad: 2 jajka na twardo, duży pomidor, szklanka gotowanego szpinaku kolacja: befsztyk wołowy (200 g), 5 liści sałaty z łyżką oliwy z oliwek i sokiem z cytryny Dzień 2 i 9 śniadanie: kubek czarnej kawy z kostką cukru obiad: befsztyk wołowy, 5 liści sałaty z łyżką oliwy z oliwek, świeży owoc np. jabłko kolacja: 5 plastrów chudej szynki, 2 szklanki jogurtu naturalnego Dzień 3 i 10 śniadanie: kubek kawy z kostką cukru obiad: szklanka szpinaku, duży pomidor, świeży owoc np. grejpfrut kolacja: 2 jajka na twardo, 5 plastrów chudej szynki, 5 liści sałaty z łyżką oliwy z oliwek i sokiem z cytryny Dzień 4 i 11 śniadanie: Kubek czarnej kawy z kostką cukru obiad: 2 jajka na twardo, 1/2 kostki twarogu (100g), duża marchewka kolacja: 2 szklanki jogurtu naturalnego, pół szklanki kompotu z owoców (gotowany bez cukru, owoce do konsumpcji) Dzień 5 i 12 śniadanie: duża starta marchew z sokiem z cytryny obiad: duża porcja gotowanej chudej ryby np. pstrąg. kolacja: befsztyk wołowy, 5 liści sałaty, 9 różyczek gotowanych brokułów Dzień 6 i 13 śniadanie: kubek czarnej kawy z kostką cukru, grzanka obiad: gotowany, mały kurczak bez skóry, 5 dużych liści sałaty z łyżką oliwy z oliwek i sokiem z cytryny kolacja: 2 jajka na twardo, duża marchew Dzień 7 śniadanie: kubek czarnej kawy bez cukru obiad: kawałek gotowanego, chudego mięsa, świeży owoc np. kiwi kolacja: nic

kornik, wytrzymasz? nie dałabym rady, bo kilka kaw piję do południa 3-4 i dla mnie monotonia nie mam czasu i ochoty na wymyślanie diet, po nich i tak jojo! jest 172/69 kg cel 1- 65 kg cel 2 - to się okaże 8.07 było 74 18. 07 było 70

Gość Wooly
Straszne, nie dalabym rady funkcjonowac:). Nie nawidze jesc z zeszytem w rece.

Moja siostra schudla 15 kg rok temu i do tej pory nie przytyła :) Ja wytrzymam, co bym nie wytrzymała :)

jeszcze 4 mam do zgubienia a potem dalej nie mam czasu i ochoty na wymyślanie diet, po nich i tak jojo! jest 172/69 kg cel 1- 65 kg cel 2 - to się okaże 8.07 było 74 18. 07 było 70

To jedna z najgłupszych diet na świecie - przeszłam ją, ale byłam wycieńczona fizycznie, mdlałam, nie miałam na nic siły. Nie warto. To juz wolałabym być na głodówce - bo przy prawidłowo przeprowadzonej głodówce nie czuje się głodu i nie jest się osłabinym, a też schudniesz. Inna sprawa, że waga potem szybko wraca, bo i głodówka i mało kaloryczne diety bardzo spowalniają metabolizm.