Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaaMii

Co myślicie o przesadnym dbaniu faceta o swój wygląd?

Polecane posty

Gość małaaaMii

Duża część kolezanek zachwyca sie chłopakami ktorzy wyglądaja mniej wiecej tak: rurki ,obcisła koszulka, włosy koniecznie na zel , okularki itp. Taki cwaniaczek co dłużej sie zbiera przed wyjsciem niz przecietna kobieta. A dziewczyny podniecaja sie i juz z daleka o Boze patrz jakie ciacho! ;/ Rozumiem facet musi byc zadbany czysty i powinien wygladac schludnie. Ale czy to nie przesada? Czy tylko ja tak uważam..Jakie jest wasze zdanie na ten temat?;)

Gość skierka nadzieji
hmmm no mnie sie podoba jak facet jest zadbany ..ale nie koniecznie w rurkach spodniach :D zwracam uwage na paznokcie , ubior , czy jest ogolony, czy pachnie perfumami ... taki schludny chlopak napewno ma wziecie:)

Tam gdzie się kończy rozsądek zaczyna się przesada a gdzie przesada tam już tylko się śmiać... :)

Gość małaaaMii
schludny tak jak najbardziej ;) ale teraz to pełno takich przesadzonych po miescie chodzi;) i nie wiem co te dziewczyny w nich widzą?

rurki nie...ale pewnie ze ma byc zadbany, schludny, czysty, przede wszystkim paznokcie no i buty czyste - to pierwsze wrazenie

Gość ale żenada
z przedstawionych przez Was opinii wynika, że najbardziej Wam odpowiada Jacyków albo inny Biedroń. Dziewczyny dajcie spokój z tymi wymaganiami. Facet wystarczy, ze jest ładniejszy od małpy. A najlepiej mężczyznę opisał gen.Wieniawa: mężczyzna powinien pachnieć wódą, koniem i tytoniem. A teraz mnie wyzywajcie ;-)))

Gość takim to ja dziekuję
Dla mnie facet ma być MĘSKI. Sprawiać wrażenie jakby ubrał się na szybko,mile widziany lekki zarost,ogólnie taki pozorny nieład aczkolwiek musi być czysty i pachnący ;) A nie picuś glancuś śliski jak przedszkolak... Bleh:/

Gość taka prawda....
"rurki ,obcisła koszulka, włosy koniecznie na zel , okularki itp" takie rzeczy to nie jest kwestia dbania o siebie tylko gustu i stylu który

Gość taka prawda....
sie komuś podoba lub nie;)🖐️

Gość problemowo
Wszędzie teraz pełno tych emo-pedałów, zgroza

dbanie a "dbanie" - zadbany facet - a wypucowany kawałek plastiku to różnica :) ale jak zawsze ludzie popadają w skrajność - przecież niektórzy dla lepszego wyglądu sa w stanie poświecić swoje zdrowie, a nawet i życie - ja tam już jestem gotowy na śmierć - poznałem swoja date - chcesz poznać swoją?? http://poznajdate.com