Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem....

Mam wrażenie ze się mnie wstydzi albo...

Polecane posty

Gość sama nie wiem....

albo no właśnie.. nie wiem w czym rzecz. Przyjaźnię się z pewnym chłopakiem od kilkunastu lat, znamy się od urodzenia.Fakt że były między nami spory ale w wieku dojrzewania i nie maja one żadnego wplywu na terazniejsze relacje,wspolnych znajomych pozostało kilku. Niby nie mam mu nic do zarzucenia, ale mam wrażenie że coś jest nie tak.. tylko co? Przykład-idziemy obok jakiejś grupki chłopaków to od razu chce skręcać gdzieś, prawie sie nie odzywa tylko głupkowato uśmiecha. Jak do niego mowie to w ogole nie odpowiada...tak jakby myslami byl wtedy gdzie indziej. Albo z daleka kogoś widzi ( najczesciej chlopakow, nie zauwazylam zeby przy dziewczynach sie tak zachowywal) i mowi chodz idziemy tedy czy tamtedy to ja do niego czy on sie wstydzi/boi ludzi to nic nie odpowiada. 2 p. - dzwoni ktoś do niego, pyta gdzie i z kim jest a on że ze znajomYM. Najpierw się zawaha a potem zamiast, ze ze mna to zbywa że jest z jakimś znajomym i do innego tematu przechodzi. To akurat sytuacja z wczoraj. Co jest grane? Pomozecie?

Dureń, ot co! Ja bym się z nim nie zadawała!

Gość sama nie wiem....
pozatym jest ok, da sie z nim pogadac itd,z reszta jak mam z nim zerwac znajomosc po tylu latach?

Gość sama nie wiem....
podnoszę. ;)

Gość sama nie wiem....
właściwie to w okres 20-stek wkraczamy.

No i co z tego, że się tyle znacie? Jeżeli by mnie ktoś tak potraktował, to na pewno nie utrzymywałabym z taką osobą kontaktu. Jeżeli tak Ci na tym gnojku zależy, to zrób mu tak samo. Przechodzisz obok swoich koleżanek - udawaj, że go nie znasz. Ktoś do Ciebie dzwoni, mów, że jesteś z koleżanką. I zaznaczam: KOLEŻANKĄ, nie kolegą.

widocznie lubi z toba rozmawiac moze wstydzi sie wyglądu Twojego badz masz zła opinie i nie chce by go z tobą widziano

Gość sama nie wiem....
Mems, gdybym znała go kilka miesięcy to łatwo byloby zerwac kontakt,a za wiele spraw nas laczy... ok, zrobie tak :D piszcie jeszcze, ja uciekam bede za 2 godzinki jakos:)