Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Prawiczki co na to wasza rodzina

Polecane posty

Gość IMO13841
Kocie - chodzi Ci o kolesia, który sam o sobie mówi, iże jest "bardzo inteligentny"? Miałem już z takimi do czynienia. ;) 🖐️

Gość IMO13841
cxcxcx "nikt nie pisał o zgonie - może zauważyłeś????" Rozumiem, że dyskusja ma się toczyć wyłącznie w kierunku wytyczonym przez Ciebie? ;) "Za dużo nadinterpretacji z Twojej strony. Związku z głupotą też nie widzę --> nadinterpretacja" A ja nawet widzę związek z urażoną dumą. :classic_cool:

Gość IMO13841
Sponsor - o ile dobrze pamiętam, narzekałeś, że materialistki na Ciebie nie lecą. A zapytany, czy dałeś do zrozumienia tym materialistkom, iż jesteś dziany, zrobiłeś wielkie, niewinne zdziwione oczy i stwierdziłeś, że przecież nie trzeba... Intelekt aż huczy. :D

sponsor z wielkiego miasta, Co Ty płacisz pannicom tylko za przytulanie?! BUHAHAHAHA! :D Frajer. :classic_cool:

Gość IMO13841
Aneta90_210 "sponsor z wielkiego miasta, Co Ty płacisz pannicom tylko za przytulanie?! BUHAHAHAHA! Frajer." Drabina pindo! Nie frajer, a niesamowicie inteligentny młody mężczyzna. :classic_cool:

IMO13841 "Drabina pindo! Nie frajer, a niesamowicie inteligentny młody mężczyzna." A nie no jak inteligentny to przepraszam bardzo, na pewno ma w tym jakiś ukryty cel. Pewnie ma nadzieję, że z czasem striptizerki zaczną mu dawać za darmo, jak tylko odkryją jego "dobre serce i jasną duszę". :D :classic_cool:

IMO - sadzilem ze bardziej istotne w byciu bogatym jest bycie bogatym niz udawanie bycia bogatym :) kafeterianie mi troche swiatopoglad zmienili. Jednak wtedy taka dziewczyna nie leci na kase, a na faceta o ktorym mysli, ze ma kase, lub wygladajacego na takiego co ja ma a to nie jest to samo :) Ja pisalem o dziewczynach lecacych na kase aneta -> doczytaj do konca zanim skomentujesz :) czesc przytulanek ze striptizerkami faktycznie mialem za kase, ale pozostale juz nie

Taaaa, plotkarzu jesteś wybitnie domyślny,jak zawsze zresztą Cud, że w narodzie polskim uchowały się jeszcze tak światłe i ynteligentne jednostki. Rekompensujesz głupote innych.

Gość IMO13841
Aneta90_210 "A nie no jak inteligentny to przepraszam bardzo, na pewno ma w tym jakiś ukryty cel. Pewnie ma nadzieję, że z czasem striptizerki zaczną mu dawać za darmo, jak tylko odkryją jego "dobre serce i jasną duszę"." Drabina emocjonalna pindo! Tu nie chodzi o uczucia i jasne dusze! Nasz kochany sponsor - jako wspaniały biznesmen - wkłada kapitał i oczekuje, że mu się on zwróci. Tak działa inteligencja. :classic_cool:

Gość IMO13841
Kultura mam na drugie "...Rekompensujesz głupote innych." Kocham uczucie, gdy ktoś jest mi osobiście wdzięczny. :classic_cool:

Gość IMO13841
Kocie - uwielbiam Twoje futrzane projekcje. :D

Gość IMO13841
Prawdziwa, produktywna pracowniczka - 110% normy. :P

Gość IMO13841
Kultura mam na drugie "Deszcz pada to klientów mało" Nie wiedziałem, że w tej profesji deszcz ma jakieś znaczenie. :classic_cool:

Gość 43543543
...ja straciłem prawictwo w tym roku (25lat) jestem z siebie dumny ;) ..kurde nie wiem sam czemu tak celebrowałem to (miałem wcześniej okazje ,ale się bałem)...nie musicie od razu kochać dziewczyny ..wystarczy że połączy was w danym momencie coś wspólnego i do tego dojdzie chemia..zapewne część z was to przeżyło jednak baliście się posunąć dalej i dziewucha wam uciekła....żeby nie było to mój pierwszy pocałunek to był jakos w wieku 24 a? ..na baletach ...ale dziewczyna pierwsza klasa za to ;)))

Gość IMO13841
43543543 - i co? Dziewczyna rozszarpała Cię na strzępy, gdy nieuchronnie wyczuła żeś prawik? :D

Gość IMO13841
Nawet nie pytam się czemu akurat to, przyszło Ci Kocie na myśl. :classic_cool:

Gość 43543543
IMO13841 heh no właśnie nie ..ona wiedziała że prawik ,a sama miała jednego tylko przede mną i 2 lata się nie kochała więc i było OK za pierwszym razem ...i to nie prawda że się tryśnie od razu bo stress robi swoje ...ba za 1szym razem to się spuścić nie mogłem ,a po wszystkim tylko jajka mnie bolały ... więc radzę nie medytować tylko próbować i wykorzystywać nadarzające się okazję ...no chyba że ich nie macie ,ale to wtedy trzeba je stwarzać

Gość IMO13841
43543543 "...a po wszystkim tylko jajka mnie bolały ..." To podobnie jak od striptizu, za który płaci się sporą kasę. O, cześć Sponsor. :classic_cool: