Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pooolaaq

stradivarius, zara co to jest?????????

Polecane posty

Gość pooolaaq

Witam, Jest mase sklepów w Galeriach handlowych, w których pięknie pachnie. Byłam ost. w zarze i tam kobietka spryskiwała powietrze nie areozolem lecz, jakby wodą zapachową. np. zara stradivarius Chciałabym stosować coś takiego po sprzątaniu u siebie w mieszkaniu, czy ktoś mógłby podpowiedzieć mi gdzie mogę to kupić i faktycznie co to jest? Dzięki z góry za odpowiedzi i brak podszywów

Gość pooolaaq
up up wie ktoś????? gdyby był taki spray o zapachu bąków po grochu to byłabym wdzięczna

Gość wiem,że jest to trudne
zapytaj w zarze i po problemie;)

Gość Wooly
mylacy ten temat:) stradivarius :) Myslalam , ze chodzi o skrzypce:)

Gość poolaq
panie się wywijają od odpowiedzi, ze to zastrzeżony szczegół marketingu firmy... Wiem na rynku pełno jest spray'i produktów w areozolu. One miały to w takim zraszaczu, jak do kwiatków. Więc wygląda mi to na jakiś odświeżacz w płynie??? Bardzo mnie to ciekawi, uwielbiam sprzątać w domu lubie gdy jest czysto,ale miło tez było by psiknąć czymś takim by w domku tak pachniało :)

Gość gość
Najwięcej pracowników wypowiada się właśnie na gowork i tam sporo można się naczytać o warunkach pracy.

Gość gość
Serio ? Ja omijam Stradivariusa właśnie, bo nie mogę zdzierżyć tego smrodu. Zastanawiam się, jak pracownicy tam wytrzymują tyle czasu..