Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola _lola

musze zmienic bank, kto poleci dobry bank?

Polecane posty

Gość lola _lola

Mam konto w mbanku o dponad 10 lat i nadszedl czas by z tym skonczyc.Marne oprocentowanie kasy na koncie, teraz wchodza dodatkowe oplaty za posiadanie karty, ciagle jakies oplaty wymyslaja ...ciagle za cos trzeba placic dodatkowo.Skonczyly sie czasy ze mbank byl darmowy.Czas zlikwidowac konto. Mam do Was pytanie, jaki bank polecacie?Jaki jest najlepszy? Jestem zaintersowana takim gdzie mozna prowadzic bankowosc online, prowadzenie konta jest darmowe, a kaska zgromadzona na kocie procentuje...Kto cos poleci?W jakim jestescie banku?

Gość rybak Alojzy
MPO najlepsze - Miejskie Przedsiębiorstwo Oszczędzania

Gość Bank Spermy
tylko kilka razy w miesiącu trzeba robić przelew do pojemniczka, wtedy konto jest za darmo

Jestem od kilku miesięcy w ING Banku Śląskim \. Wszystko mam za darmo. Za każdą transakcje kartą zbliżeniową dają mi 1 zł. Wysokie oprocentowanie konta oszczędnościowego. Dostęp przez internet, telefon, sms darmowe o stanie konta itp. Jedyna opłata to 7 zł, ale tylko wtedy kiedy nie zrobisz transakcji w jednym miesiący rozliczeniowym na łączną kwote 7 zł :). W dzisiejszych czasach w jednym sklepie w ciągu jednego dnia można stracić te 100 zł. Więc to chyba nie jest problem :). Dużo wpłatomatów, oczywiście WSZYSTKIE bankomaty za darmo, a po 6 miesiącach bycia ich klientem dostajesz bardzo dużo ofert za darmo, np. karta kredytowa, kredyt odnawialny itp. Jest również program lojalnościowy BankujeszKupujesz gdzie za płatność kartą, przelewy dostajesz punkty, które później wymieniasz. Przelewy też oczywiście za darmo POLECAM!

Gość no to siup...
bank ochrony srodowiska ..mialam wbksa ale zrezygnowalam z niego

Gość lola _lola
BOS - czy mozna cos wiecej informacji? jakie jest oprocentowanie kasy na koncie, czy prowadzenie konta jest darmowe?

Gość no to siup...
jasne ze jest darmowe.przelewy tez,wyplaty ze wszystkich bankomatow..co do opocentowania to zalezy jakie masz konto..jest zmienne. aha w eu wyplaty z bankomatow darmowe!!! wejdz na ich stronke i poczytaj