Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jang Mamuśka

Mamy na urlopie Wychowawczym

Polecane posty

Drogie Mamy! Chciałam zaczerpnąć opinii, ile msc/lat mają Wasze pociechy, zdecydowałam że pójdę na urlop wychowawczy ale nie wiem na jak długo. Najchętniej nie rozstawałąbym się z dzieckiem :-))) Tylko problem że będzie jedna pensja...Dajecie radę? Moje słonko ma pół roku no i siedzimy w domku

Gość klumkaczkew
nie mialabys problemu,jakbyś nie zrobila bachora

Gość PodwójnaMamuśka
Hej! Ja na razie jestem na macierzynskim, ale niedlugo wychowawczy. Mam dwoch malych chlopakow. Ogolnie czasem mozna dostac do glowy ;) ale kocham ich najbardziej na swiecie!

Gość ebanapogodaaaaaaa
moja Mała ma 18mc i za miesiąc wracam do pracy. uważam, że to optymalne, choć nie powiem, z ciężkim sercem będę ją zostawiała. 3 lata uważam, że to zdecydowanie za długo. podejrzewam, że po takim czasie jest się zupełnie wyciętym z życia zawodowego.

Gość ebanapogodaaaaaaa
a kwestia jednej pensji, to wiesz. zależy jak leży, kto ile zarabia i jakie potrzeby spoza tzw. pakietu się ma. ja uważam, że to zdecydowanie za mało i przypomina to bardziej wegetacje niż życie. a mąż źle nie zarabia. no i psychiczna stabilizacja dwóch pensji jest jednak nie do przecenienia.

Gość mamuśka cycuśka Brajanka
ja ze swoim cycusiem niuńciamy w domeczku i pichcimy obiadek dla męzusia który zarobi pieniąszki na pieluszki