Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abdanannn

precz z psami z bloków

Polecane posty

Gość abdanannn

precz

Gość madrakamilka
ole! :D

Gość Mems- Lubię to!
hehehe :D

Gość policjantt
kiedys byłem w mieszkaniu gdzie sa 2 psy smród był okropny

Och tak! Yorki rzeczywiście narobią smrodu, szczególnie, że są myte 2 razy tygodniowo :D Zauważyłam, że pachną o wiele lepiej niż większość ludzi w metrze :P

meczarnie to maja w schroniska, ile z tych psow by wszystko dalo aby zyc sobie w bloku i byc kochanym. mysl troche suczo.

Prawda, Martva :) To dziwne, zgadzam się z Tobą o.O :D

Gość policjantt
mi przeszkadzaja psy i sterty gówien na ulicach dlatego karam ich włascicieli mandatami i bede to robił dopóki bede nosił mundur mieszkałem w kilku krajach ale tyle psów co w polsce to k.. nie ma nigdzie

Zbieram kupy po moich psach :o Jeżeli kupy leżą na ulicach, to nie świadczy źle o psach, tylko o nieodpowiedzialnych właścicielach.

Gość simply
glupia morda -a widzialas kiedys haskiego w bloku ,z ktorym wlasciciel nie chodzilby codziennie na dlugie spacery?bo ja nie,taki pies po prostu by nie wytrzymal bez ruchu i chyba by zdemolowal pol mieszkania. Zawsze mnie smieszy ignorancja ludzi,ktorzy twierdza,ze duze psy w bloku sie mecza.A pies na wsi,w najlepszym wypadku uwieziony w kojcu 2 metry na 2 przez cale zycie ma lepiej tak??bo o psach na lancuchach przy budach nie wspomne. Sama mieszkam w bloku,mam duzego psa i prosze mi wierzyc ,ze ruchu mu nie brakuje,ma spacery i to dlugie.Znam mnostwo wlascicieli psow(z blokow wlasnie) i wiem,ze nie mozliwe jest,zeby wielki pies wytrzymal w mieszkaniu,bez dluzszych spacerow-taki pies po prostu sie tego domaga i nie ma zmiluj sie.Albo z braku ruchu zezre kanape lub cos innego:Dco zreszta tez wymusi na wlascicielu spacery z psem:D

I też karałabym mandatami, gdybym mogła... tylko munduru brak. :D

Gość policjantt
jak mozna trzymac owczarkia w kawalerce zapewniam was ze widziałem takie przypadki a na włascicieli psów które szczekaja w bloku kierujemy wnioski do Sadu

Gość policjantt
spy w bolakch sie mecza smierdzą i hałasuja psiarza wyczuje na odległosc i Wy psiarze smierdzicie choc pewnie sami tego nie czujecie

Pfff, to chyba w moim bloku wszyscy mieliby pozakładane sprawy w sądzie. Nie popadajmy w paranoję, bo to się robi śmieszne.

Ja mam haskiego! chodzę z nim 4 razy dziennie w tym 2co najmniej godzinne! wczesniej mój aris mieszkał na podwórzu miał kawał działki nigdy nie widziałam go takiego szczęśliwego jak teraz gdy ma swoja rodzine obo, PIES MOŻE MIEĆ HEKTARY ZIEMI I NIE BĘDZIE SZCZĘLIWY BO NIE BĘDZIE MIAŁ CZŁOWIEKA! poza tym sąsiadka ma westa chodzi z nim wokoło bloku i to co ten pies hałasuje gdy ich nie ma to koniec! mój kładzie się i kima!

myślisz ,ze taki spacerek wkoło bloku po chodniku wystarczy takiemu psu ? To są psy które muszę pobiegać wiesz ,ze dorosłego beagle męczy dopiero przebiegniecie około 10 km ? takie psy muszą mieszkać na obrzeżach miast żeby miały gdzie się wybiegać bo inaczej odbija się to na ich zdrowiu, stawach itp. dziękuje do widzenia wychodzę 🖐️

Gość policjantt
tak jestem mundurowym i powaznie traktuje swoje obowiazki a kto "krzykiem alarmem lub hałasem zakłoca spokój i spoczynek nocy podlega karze

I co, karałbyś rodziców, których małe dziecko hałasuje?

Gość policjantt
nie karałbym nie mozemy porównywac psa do człowieka choc płacz dziecka moze byc uciązliwy ale dziecko na okragło nie płacze, celowo tez tego nie robi ale znam przypadki psów który darły sie całymi dniami i nocami

głupia morda na obrazie ja nie myślę ja wiem nie wiem że nie! w końcu to terrier, ale chyba nie do końca przeczytałaś to co napisałam! Powiem tak u mnie pod poznaniem sąsiad moich rodziców trzyma bernardyna w kojcu gdzie on sie nawet nie odwróci wszędzie niestety są chorzy ludzie! Mój pies haski cały dzień śpi jak nas nie ma specjalnie byłam u sąsiadów czy im nie przeszkadzał i nauczył się tego mimo że wczesniej mieszkał na dworze!

A wiesz, że dziecku 5-letniemu łatwiej wyjaśnić, żeby było cicho niż psom?

I nie mów, że w takim razie nie trzyma się psa w domu, bo to jest tak, jakby powiedzieć, że dzieci nie trzyma się w bloku, bo krzyczą :o

policjantt powiem Ci tak mam w rodzinie samych mundurowych i nie sądze żeby któryś był taki jak Ty! psy na łańcóch a dzieciory co mogą robić co chcą! Niech będa wszędzie woreczki na odpady i śmietniki to będziemy sprzątać! Mi się zdaż że wyjde wezme siatke postrzątam a mój pies cyk drugą no życie!

Mems dobrze mówisz! wszyscy tylko wymagają a sami co z siebie daja? miałm remont chłopacy o 13wiercili przyleciała kobieta że jej bachor nie może zasnąć i jaki prawem wiercimy! ja mieszkam na 4 pietrze ona na 2!! paranoja

Jakby wszyscy byli tacy rygorystyczni, to żylibyśmy w domu o pustych, białych ścianach, a dzieci hodowałoby się w inkubatorach :o