Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cisza.....

ta cholerna cisza

Polecane posty

Gość cisza.....

cisza zabiła mój związek i uczucia. Dlaczego nie potrafimy rozmawiać i milczymy? Czas zmarnowany przed kompem. Lepszy świat bez komórek, komputerów internetu

Gość cisza.....
jazda po pijanemu na rowerze może powodować przyśpieszone miesiączkowanie niedźwiedzi polarnych

Gość akurdelelelebele
najlepiej zwalic na to ze sie zwala na postep technologiczny

Gość akurdelelelebele
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka :classic_cool:

ale nie macie żadnych tematów? nic was nie łączy? żadna pasja hobby czy chodź by problemy?

Gość mam podobnie 23232
ehh moj chlopak (nie wiem czy moge go tak nazywac:P) raz pisze jak napalony i chce mnie ciagle widywac a za chwile cisza i jest zajety swoimi sprawami;/ tak jak dzis.. wyjechal nad morze na weekend;/

Gość mam podobnie 23232
nie wiem juz jaki sposob znalezc na niego.. a wasze kochanie codziennie sie odzywa po pare razy dziennie? moze przesadzam;>?

Gość mam podobnie 23232
ehhh nie o to chodzi...

każdy dzień po parę razy? nie ale mi to już nie przeszkadza bo wiem z czego ta jego cisza wynika może spróbuj zrozumieć ?

Gość mam podobnie 23232
lotos- tez tak masz? wiem ze faceci tak maja ze jak sa zajeci swoimi sprawami to sie nie odzywaja, ale ja przez to do konca nie wiem czy mu zalezy... jak to poznac?

Pogadaj z nim tak najłatwiej powiedz co Cię gryzie to może on spojrzy inaczej na te swoje zajęcia ;)

Gość mam podobnie 23232
gadalam to powiedzial ze tak juz ma i sam siebie nie rozumie, ostatnio juz myslalam ze bede sie skupiac na tych chwilach co jest obok, pomiedzy to czekac na spotkanie na nie na sms:P moze pomoze:)