Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żarżęrmi

jakie dodatki do tej sukienki???

Polecane posty

Gość żarżęrmi
podnosze

Ja bym radziła założyć złotą biżuterię. Może być mały łańcuszek, ale powinien być bardzo skromny i blisko szyi, bo sukienka na górze ma wiele falbanek. To samo kolczyki: małe, skromne, złote. Możesz też założyć złote bransoletki. I tu możesz bardziej poszaleć, bo bransoletki byłyby daleko od falbanek :)

Gość żarżęrmi
no a kolor butów?Mam ciemniejsze niż cieliste? I jaki kolor lakieru do paznokci??Jaki makijaż?

Gość żarżęrmi
chcę też lojalnie uprzedzić o przebytej niedawno grzybicy stóp

Gość lopae
przecież wszystko widać na zdjęciu ty durny łbie 🖐️

Myślę, że cieliste. Takie w kolorze pudrowym. Tylko bez żadnych cekinów, itp.

A lakier... hm... dałabym french :) Sukienka jest zbyt "fikuśna", żeby majstrować zbyt dużo przy dodatkach :)

Gość żarżęrmi
dzięki za podszyw!! lopae-------------nie mam zamiaru kopiować,chciałam jakoś innaczej wyglądać!!

Gość nie możeeee być
A ja bym wlasnie dobrala dodatki w innym kolorze, ciemniejszym niz sukienka, bardzo modne jest laczenie np. 2 kolorow i swietnie to wyglada. Jak zarzucisz wszystko w tym samym kolorze to zginiesz w tlumie, bedzie mdlo i bleee, takze nie zgodze sie z kolezanka wyzej.

I masz rację, bo kobieta na zdjęci niby jest bez biżuterii, ale fryzura i make up są t a n d e t n e :)

Wstrętne buty... że się wyrażę... dodane "tak ot doopy"

Gość żarżęrmi
chodzi mi tylko o kolor taki odważny !! :-)

Koszmarna ta kiecka :o A co do dodatków to jedynie bransoletka bo jest i tak przeładowana tymi marszczeniami i żabotem czy co to tam jest :o

Gość dskfsdi
Przykro mi, ale okropna ta sukienka.

Ja bym nie dodawała na żadnego łańcuszka ta sukienka sama w sobie ma dużo przy dekoldzie , ewentualnie duże kolczyki . Duża bransoletka kolory pasujące do makijażu mogą byc bardziej ciepłe może taki miodowy brąz . Ja kształtem kolczyki wybrała bym duże koła , włosy bym pofalowała ale nie jak ta pani na obrazku bo to straszne jest . Co do paznokci może walnij sobie fręcza :D i do tego tym pomarańczem jakieś wzorki zrób i będziesz boska ;)

Gość nie możeeee być
żarżęrmi- a jaki jest Twoj styl i jaka Ty sama jestes? Lubisz modnie sie ubierac, odwaznie dosc, czy standardowo, wygodnie, niekoniecznie modnie, skromnie? Lubisz zwracac na siebie uwage,czy nie?

ta sukienka jest bardzo strojna wiec pasuja do niej tylko delikatne kolczyki na pewno nie lancuszek lub wisiorek lub bransolety itd bedzie tego wszystkiego za duzo a torebka i buty powinny byc proste i skromne

Gość żarżęrmi
no właśnie chce zaszaleć!!!!Zawsze skromna mysz!! Po raz 1 kupiłam taką kieckę, zawsze wybierałam czarną (bo wyszczupla) za kolano a tu taki spontan!!Podoba mi sie bo ukrywa conieco tam i tu

Gość żarżęrmi
kolejny raz dzieki za podszyw -ze ci sie tak chce!!!

aaa chcesz wyglądac tak to ne bierz żadnych dodatków tylko jebnij czerwone szpile i czerwoną szminkę :D i bedzie fajnie chyba ... chociaż nie no ta sukienka bardzie mi sie kojarzy z ala damą a nie inna pania na k

Gość nie możeeee być
żarżęrmi- oj autorko, chyba nie bardzo zakrywa tu i tam:O Wrecz przeciwnie. do tej sukienki musisz miec idealna figure i musisz czuc sie dobrze w takich ciuchach, bo inaczej bedziesz cala impreze siedziala i poprawiala kiecke, bo za krotka, bo za odwazna itd....

Ja nie mówiłam o tym, żeby wszystko założyć razem :) Miałam na myśli bransoletki + kolczyki lub drobniutki łańcuszek :)

ta sukienka jest bardzo tandetna zero klasy ja bym zalozyla np taka: http://stylistki.pl/elegancko--6037/ poza tym piszesz ze masz troche za duzo tu i tam, ta sukienka ma duzo marszczen jest dla bardzo szczuplej smuklej dziewczyny , czemu tak duzo dziewczyn nie umie sie ubrac stosownie do swojej sylwetki nie kumam

Ładna! Ale buty mi się nie podobają :)

Gość żarżęrmi
no własnie ona jest taka ze można regulować jej długość.Jak ubrałam dobrze wygląda nawet przed kolano jak jest.A ukrywa conieco w okolicy talii. a zresztą mam164cm i waze 54 kg to chyba nie jest zle.Zresztą mogę jeszcze zrzucić!!