Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Już nie idę na wybory :(

Polecane posty

Tragedia co się na tej scenie politycznej dzieje kogo my mamy wybierać PiS które jest ksenofobiczne i chce z każdym wojnę toczyć czy SLD które jest lewicowe oraz popiera zboczenia ? to może PO dzięki któremu mamy ceny takie jakie mamy a zadłużenie kraju ciągle rośnie ? no zostaje PSL które jest taką sprzedajną krową niestabilną

Gość policjantt
wszyscy politycy maja nas w d..pie i ta cała polskę też bojkotujcie wybory nie twórzcie koryta tym ludziom

Gość martyyyysia
ja to samo wczoraj sobie obiecałam, nigdy nie zagłosuje na żadnego złodzieja, kurde Irlandia miała tu byc i co ? Jest chleb po 6zł masło po 4zł i co dalej ?? tragizm !! facet zarabia marne grosze i z tego ma utrzymac rodzine?? nawet na opłaty ledwo starcza ! Brak słów ! BYle oni spędzą wczasy na Madagaskarze i Malediwach a tu dzieci nawet placu zabaw nie mają !

Gość poczytajcie o Nowej Prawicy
warto aby dostali się do sejmu, wielu ludzi uważa Janusza Korwina Mikke za oszołoma ale może zajrzyjcie na youtoobe i sami oceńcie, prof Rybiński również go popiera. A takim sposobem, że nie będziecie głosować nic nie zmienicie.... polecam ten topik sama go czytam od początku http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4849467&start=0

dlaczego kupujesz chleb po 6 zł? :O ja za pyszny płacę 2,20 PLN i zagłosuję na Nową Prawicę - bandzie czworga już dziękujemy (i zapraszamy do paki)