Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xc x

smartfon czy dotykowiec

Polecane posty

Gość xc x

co byscie wybrali ?

Gość _pamperapp_
a co to jest smartfon?

Gość xc x
smartfon ma klawiature qwerty a dotykowiec to dotykowiec

Gość _Krzysiek_
a co to jest qwerty? na boga, nie jestem taki stary a nic mi to nie mówi:(

Gość oooj luduuuu
qwerty, czyli jak klawiatura komputera :D

Gość specjaliści z kafeee
dotykowce są kiepskie, wszyscy narzekają na zawodność "dotyku", te z qw. też dziwne, ja wolę zwykłe telefony

Gość xc x
zwykłe tzn które polecicie ?

Gość kloplo
a po co wam te smartfony? 95% osób, które je kupiła bawi się kilka dni , apotem uzywa telefonu tylko do rozmow, jako budzika bąź aparatu fotograficznego Marketingowcy robią wam wodę z mózgu, a wy to łykacie Telefon ma za mały wyswietlacz, aby konkurowac z laptopem. I wzrok można sobie posuc

Gość też tak myślałam
jednak byłam w błędzie. Smartfona używam krótko, ale już udało mi się docenić wiele funkcji, łącznie z dostępem do internetu i korzystaniem z praktycznych aplikacji. Dziś np. zrobiłam w ten sposób zakupy w tesco, przeglądanie sklepu okazało się bardzo wygodne i przejrzyste, dostosowane do wyświetlacza telefonu. A laptopa nie zawsze ma się pod ręką ;)

specjaliści z kafeee dotykowce są kiepskie, wszyscy narzekają na zawodność "dotyku", te z qw. też dziwne, ja wolę zwykłe telefony Jakos ja mam od 3 lat dotykowy i nigdy nie mialam problemow i zaden z moich znajomych rowniez... http://pl.wikipedia.org/wiki/Smartfon

Gość fdsfdsfsf
ty nie masz ale inni moze maja. ja tam wole nokie e52 te dotykowce tylko mnie denerwuja

Gość malo zorientowana
To ja mam smartfona? :O samsung galaxy to smartfon? Bo mam klaqiature qwerty. To jak? :O

Gość ja polecam samsung
galaxy s3,mialam s2 -tez jest swietny,teraz dostalam w prezencie s3 ale wiele sie nie rozni od starszego modelu,tylko wygladem chyba :D

90% moich znajomych ma dotykowe telefony i od nikogo nie slyszalam o problemach. Ale wierze sa modele ktore sprawiaja problemy-oczywiscie. Ja osobiscie nie wyobraam sobie zycia bez mojego dotykowego bo ja robie z nim wszyatko co mozliwe...

Gość też nie byłem
przekonany do smartfonów z ekranem dotykowym (smartfonów używam od siedmiu lat) ale rok temu kupiłem, pierszy miesiąc denerwował i nawyki trzeba było zmienić. teraz powiem smartfon tylko z ekranem dotykowym, to jest wygoda!

Gość ja mojego iphone nie zamienie
na innego nigdy!

do wszystkich, którzy lubią dotykać: ty kup ja ciebie mówie, ty kup to natentychmiast ja chce dać ciebie wyjątkowe rzecz pojawiła się aplikacja, umożliwiająca wypróżnienie przez smartfona z androidem na razie tylko w języku angielskim, ale trwają prace nad lokalizowaniem usługi pod użytkowników z wc wypróżniających się w każdym kraju terenie UE wystarczy przed wypróżnieniem uruchomić aplikację zainstalowaną we własnym smartfonie, a po wszystkiim potwierdzić specjalnym kodem, wysłanym bezpłatnym smsem jeszcze nigdy wypróżnianie się nie było tak proste, jak dziś! www.kupaphonehome.com :D:D:D nie czekaj! instalacja trwa tylko kilka sekund zdążysz, zanim........ :P

Gość anette11111
właśnie!!! od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad tym jaka jest różnica pomiędzy smartfon a dotykowy. czyli z tego co przeczytałam to to samo?

Gość Nie to nie to samo
smartfon może być z ekranem dotykowym, z pełną klawiaturą lub z klawiaturą typową dla komórek, tak samo zwykły telefon komórkowy. Smartfon to jest komputer (oczywiście prostszy niż laptop czy stacjonarny, miniaturyzacja) z funkcją telefonu w obudowie telefonu komórkowego. Tak najprościej to wyjaśnić.

Gość anette11111
ok, dzięki:-)