Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turk Kizi 33

zony cudzoziemcow zapraszam:)

Polecane posty

Gość nie możeeee być
A Ty za Turka?:P

Gość chcewiedziecjak
pewnie na last minute go poznała:)

Gość Mariola Obukwe - Miednica
muj mąż jest Nigeryjczykiem z plemienia Joruba

Gość Ataturk_Ojciec_wszystkich
wyszłam z Turka, to nie była przemyslana decyzja ale miał takie piekne cielęce slipia i sniady był, pałe miał sprawną a teraz tylko smierdzi siedzi i nic nie robi i sie modli 4 razy dziennie

Gość lekomannnkaa
ty jestwes idiotka ze masz zmazucha!!!!!!!!!!!!!!!!111 wszedzie ich pelno tych zmaznacow.....wszystkich do jednego wora i zurick na Turkey!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ten temat nie jest skierowany do frustratow :) ale chyba ciezko bedzie znalezc kogos normalnego do pogadania :)

Gość briana........lkjjj
Witaj turki:) ja jestem cudzoziemką i mąz Polak. Ile lat tu mieszkasz? Rozumiem że też jesteś cudzoziemką skoro założyłas ten temat:) ?

Gość sirrioca
Ja już niedługo będę żoną obcokrajowca. Mieszkacie w Polsce?

Gość briana........lkjjj
Ja mieszkam w Polsce . pochodze ze Lwowa a maż z Poznania:) A TY?

Gość oj taki ładny
temat :) też jestem ciekawa ile jest tu Pań cudzoziemek. Halo! Odezwijcie sie kochani:)

Gość Andzia92wien
Moj mąż jest hindusem

Gość jjjjjkaja
andzia- pewnie ładne macie dzieci:)?

Gość Andzia92wien
Moj syn jest prawdziwym mieszancem. Nie jest aż taki ciemny jak jego tata ani tez biały jak ja.poprostu jak by czesto do solarium chodził ;)

Gość a pozwole se zapytac
andzia a to prawda, ze maz lewa reka tylek podciera? bez uzycia papieru?

Gość Andzia92wien
Chyba pomyliles hindusow z turkami. Bo to o nich tak słyszałam. A ja mam wielu znajomych hindusow i teściów w Indiach i jakoś sie nie spotkałam żeby ktoś był niehigieniczny bądź nie wiedział do czego służy papier toaletowy. A jak ktoś wierzy w takie mity to gratuluje głupoty

Gość Andzia92wien
Cre- i własnie przez takich jebanych rasistow nie mieszkam w Pl. I bardzo sie z tego cieszę, bo tylko ludzie tepi i nie wykształceni oceniają drugich nie po sposobie bycia, kulturze osobistej i po charakterze, tylko narodowości .

Gość Andzia92wien
* arabach

Gość Mjr Piotr
urodzilas sie w 1992 i juz masz meza hindusa :D🖐️? Pewnie jestes spasiona knurzyca, ktora poleciala na pare komplementow ciapatego skuurwola i przy okazji zalatwila mu zielona karte :D🖐️

Gość skurczybyke
znam sporo dup, ktore jak tylko zobacza nygra, to maja cieczke. Nagle przestaje byc wazne, ze ten nygr, to zwykle lajza bez szkoly i pracy i ma ja w chuju, tylko potem niech takie "laski" nie biegaja za normalnym facetemi. Znam z reala sytuacje, gdzie dupa puszczala sie przez miesiac we Francji z jakims nygrem, zaciazyla, wrocila do polski z placzem do mamusi ta wydala od cholery kasy, zeby go sprowadzic na stale do Polski, bo nie mial obywatelstwa UE. Nawet slub z nim wziela ;] trwalo to ponad pol roku, nic nie robil, mieszkal u nich na ich koszt, a sam tylko tv ogladal, a tepa dzida sie cieszyla, bo miala nygra w domu :) w koncu tesciowa go pogonila do roboty, to chodzil tydzien do pracy jako smieciarz i spierdolil chuj wie gdzie. 4 lata juz go nie widzieli :) A ona zostala z malym mudziniatkiem i sie dziwi, ze teraz zaden bialy jej nie chce przygarnac, jak juz kogos dorwie, to kolo sobie na niej pojezdzi 3 miechy i ja zostawia, a ona nie wie dlaczego xddddddddd

nie rozumiem czego chcecie od dziewczyn?? w końcu wychodzą za mąż za facetów a nie za inne baby czy kozy :O trochę tylko współczuję dzieciakom, bo biali nie będą ich traktować jak swoich a kolorowi będą jako obcych =ale skoro tak chcą ....

Gość Asia żona Afrykanina
Odczepcie się od czarnoskórych! oni są bardzo inteligentni, potrafią upolować antylopę samymi kijami, ciekawe jak wy mądrale byście sobie poradzili bez całego nowoczesnego sprzętu!! 😡

Gość ostra tyrka 1-rdzeniowych ciot
:D🖐️

Gość Angela92wien
Taki mam nick który wcale nie oznacza moje roku urodzenia. Co robią Polacy za granica ?? Pierwsza odpowiedz która sie mi nasuwa to pracują na budowie. Moj maz jest inzynierem. Do tego pracuje Po 10h dziennie Zens mi i naszemu dziecku nic nie zabraklo. Nie wyslal mnie do pracy na sprzatania Jak kazdy polak swoja zone tylko wysłał na studia które kiedyś musiałam przerwać . Do tego umie posprzatac i ugotowac a polakowi trzeba piwo przed telewizor przyniesc, obiad postawic na stole i samej zabierdalac B jemu sie nie chce. A prawda jest taka ze wkurwia was fakt ze wolimy obcokrajowca- Niż was śmierdzące lenie. A jak to was tak e dumę godzi to ruszcie śmierdzące dupy , a nie oczekujcie ze zonka wszystko załatwi

Gość Angela92wien
No i bardzo dobrze:) moZe wkoncu jak żadna polka nie będzie chciała meza Polaka to sie opamietaja lenie