Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam podobnie 23232

jak to jest z facetami?

Polecane posty

Gość mam podobnie 23232

po czym poznac ze im zalezy i ze tesknia? skoro raz sie odzywaja a na drugi dzien nie, a potem znow pisza jak napaleni... niedawno poznalam kogos i nie umiem go rozgrysc.. a jak to wyglada z waszymi chlopakami?;>

Gość mam podobnie 23232
no wiadomo ze jak ma ciezko prace fizyczna po 10/12 godz to nie wymagam zeby co chwila pisal, ale nieraz sa dni ze nawet w pracy pisze co 5 min ze teskni i mysli o mnie a nieraz ma wolne i jedzie gdzies z kolegami ;/

Gość chcewiedziecjak
faceci tacy już są, piszą wtedy kiedy nie mają co z rękami zrobić albo kiedy czegoś chcą (np. spotkania, zbliżenia), my potrafimy cały dzień spedzic przy telefonie a oni nie, na poczatku znajomości będą wysyłaś smsy na dobranoc i to bedzie takie słodkie:) a potem potrafią się cały dzien nie odezwać

Gość mam podobnie 23232
to twoj chlopak tez tak robi? bo jak jestesmy razem to nawet jak nie ma nic fizycznie, to jest slodki i mily dla mnie, tylko meczy mnie to ze czasem o mnie zapomina...

"no wiadomo ze jak ma ciezko prace fizyczna" Czas oczekiwania na SMS-a lub telefon proponuję spędzić na czytaniu słownika ortograficznego. :o

Gość mam podobnie 23232
literowki kazdemu sie zdarzaja:)

Literówka to by była jakbyś napisała: ciezki ciezkk ciezkl ciezkp ciezk9 ciezk0 :classic_cool:🖐️

nie. z chłopakami jest tak: na początku raz piszą raz nie bo chcą się zorientować czy ty jesteś zainteresowana czy nie. więc możesz raz do niego napisać sama. jeśli potem bedzie pisał częsciej to znaczy że interesuje się toba. ale tez nie pokazuj mu za bardzo ze ci zależy bo się speszy albo co gorsza wykorzysta cię zanim sie zakocha. więc po prostu nie płaszcz się przed nim tylko badź miła.

Gość mam podobnie 23232
no wiem, mam taka taktyke ze prawie nigdy nie pisze pierwsza, a jak sie on nieraz odzywa co chwila sms to nie odpisuje na kazdego. ale chodzi o to ze nie umiem go rozgrysc, bo raz jest tak ze oboje sie na siebie otwieramy i wtedy jak on widzi ze mi zalezy to bardziej mi okazuje ze mu zalezy a na nastepny dzien musze udawac znow niezdobyta bo woli gonic kroliczka wiec nie wiem o co mu chodzi..

Gość mam podobnie 23232
a o co ci chodzi z tym rozgrysc?? nie kazdy uzywa polskich znakow, nie czepiaj sie bo mnie wkurzasz

Gość mam podobnie 23232
ehhh tak za nim tesknie...