Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominikaaaaaaa

Wstydze sie przed chlopakiem

Polecane posty

Witajcie Mam pewien problem. Otorz miesiac temu przez przypadek poznalam bardzo fajnego chlopaka. Chwile pogadalismy i wymienilismy sie numerami. Pare dni pozniej napisal do mnie, zaproponowal spotkanie zgodzilam sie no i sie zakochalam w nim. Po miesiacu znajomosci jestesmy juz razem. Nie jest on typem goscia, ktory chwali sie wszystkim na lewo i prawo. Podkreslal, ze nie jest materialista, ze nie osadza innych po tym co maja/nie maja. Nadszedl ten okres, gdzie przydaloby sie zapoznac z rodzinami. On sie nigdy nie chwalil, jednak ja odkrylam, ze jest bardzo bardzo bogaty. Widzialem troche na FB, wiem jakim samochodem przyjezdza, jakie gadzety/ubrania ma, poszperalam w google i zobaczylam co jego ojciec robi i takie tam. Poprostu lubie duzo wiedziec. Przyznam sie, ze troche wstydze sie pokazac mu "swojego zycia". U mnie matka pracuje na kasie w tesco a ojciec stracil prace. On jest naprawde taki kochany, poprostu tak bardzo nie chce go rozczarowac:( Boje sie, ze moze mnie zostawi przez to, chociaz w glebi serca wiem, ze mnie naprawde kocha. Coz, dzisiaj wlasnie nadszedl ten dzien i w ciagu 2 godzin wejdzie to mojego malutkiego mieszkania, pozna moich niewyksztalconych rodzicow i zobaczy jaka jestem "naprawde". Niewiem czego oczekuje od was, niewiem czemu napisalam, jednak strasznie sie tym denerwuje:(

spokojnie :) badz pewna ze jesli mu na tobie prawdziwie zalezy to nic nie moze tek zmienic :) nie wiem ile macie lat czy to milosc czy szczeniackie zauroczenie ... bo jesli milosc to mozesz byc spokojna

poza tym nie masz sie czego wstydzic wyksztalceni ludzie nie sa lepsi od tych niewyksztalconych !!!!!bieda czy bogactwo nie swiadczy o wartosci czlowieka

daj spokój... jeżeli miałby cię olać tylko dlatego, że nie pochodzisz z majętnej rodziny, to znaczy, że nigdy nie powinnaś z nim być..

Gość rosa na betonie
A jeśli oceni Cię po tym, jak mieszkasz i zlekceważy Twoją rodzinę, to się wypnij na niego, bo nie taki ktoś nie jest niczego wart.

Mamy po 21 lat Mysle, ze mnie nie oleje. On taki nie jest, wiem znam go tylko miesiac, ale ja mam te "czucie" do ludzi. Poprostu sie strasznie wstydze. Wstydze sie tego co tam zobaczy, wszystkiego co jest zwiazane z moim zyciem:( Przeciez moi rodzice w calym swoim zyciu razem nie zarobili chociaz 5% wartosci jego samochodu. Boje sie, denerwuje a on juz niedlugo bedzie tutaj:( jestem taka zestresowana

rozumiem Twój ból. choć nie byłam w takiej sytuacji. nie nakłamałaś mu że mieszkasz w willi, a twoi rodzice robią karierę za granicą więc jest dobrze. zreszta gratuluje odwagi. dzięki temu zyskasz w jego oczach więcej. zobaczy ze mu ufasz i nie wstydzisz się. ciesz się że nie masz matki alkoholiczki albo ojca. to byłby dopiero wstyd.

To nie jest kolega, to jest moj chlopak i wlasnie dlatego zdecydowalismy sie na przedstawienie siebie nawzajem rodzinie. Poznalam jego siostre, od razu nawiazalysmy swietny kontakt i dzieki temu mam nadzieje, ze i jego rodzice beda fajni. Ale kurde, jeszcze spytaja sie czym moi rodzice sie zajmuja to co ja mam im odpowiedziec? mama na kasie w tesco a tata na zasilku:(

jesli bedziesz miala wysprzatane to nie masz sie czego wstyudzic :P takie moje zdanie. jakis czas temu tez mialam taki dylemat..

faktem jest, że ludzie powinni jednak dobierać się z podobnych środowisk. tak jest łatwiej. choć nie ma reguł.

Gość a mi sie wydaje ze
jezeli przy tobie zostanie to bedzie znaczylo ze nie ma dla niego znaczenia jak mieszkasz i jaka msz rodzine. Powiem z wlasnego przykladu, pochodze z rodziny patologicznej starzy nie pracuja ojciec dorywczo na budowlance moj facet pochodzi z bogatego domu (sprzataczki, wczasy, no zycie na poziomie) jestesmy z soba ok 3lat i jest cudownie :):):)

Bardzo sie dzis staralam zeby doprowadzic wszystko do ladu. Moja mama mi rowniez w tym pomogla. Niewiem czy ludzie powinni sie dobierac z podobnych srodowisk, jednak milosc w stosunku do 2giej osoby jest duzo silniejsza niz wszystko inne. Dlatego licze, ze po dzisiejszym razie bedzie chcial jeszcze byc ze mna. Jestem pewna, ze mnie kocha no i ze tak powinno byc jednak ten wewnetrzny wstyd, taka niewiedza jego reakcji ehhh Juz go uprzedzilam, ze mieszkam w starym bloku(zeby nie spodziewal sie fajerwerek) to on sie usmiechnal i powiedzial ze mnie kocha:p

Gość a mi sie wydaje ze
kurde ale to romantyczne ... zazdroszcze ci :) :)

Gość biustonosz ...||||
cholera przeciez zyjemy w polsce 70% ludzi zyje od 1 do 1 niestety hehe wiec czego sie wstydzisz dziewczyno :) ciesz sie ze go masz... :)

Gość Gerr up nu
Będzie git, napisz o jego wrażeniach :-D

Nie chce go stracic on jest taki kochany. Ostatnio bylismy w kinie, wiec przy okazji wpadlismy do sephory. Ja oczywiscie popsikalam sie perfumami chanel, bo sklep to jedyna okazja gdzie moge sobie pozwolic na psikanie perfumami za kilkaset zloty. Po wyjsciu powiedzial, ze ladnie pachne i spytal sie czy te perfumy podobaly mi sie. Powiedzialam, ze zawsze sie nimi psikam jak jestem w sephorze no a on sie tylko usmiechnal. Przed wyjsciem musialam skoczyc do toalety, dalam mu torebke swoja zeby potrzymal, wyszlam i poszlismy do samochodu. W samochodzie zachcialo mi sie gumy do zucia, chcialam otworzyc ta torebke, jednak on mowil zeby nie otwierac, ze cos tam cos tam i poczatkowo nie wiedzialam czemu, ale mowie ok nie to nie. Przychodze do domu, otwieram swoja torebke swoja a tam co? perfumy chanel i roza!! normalnie sie poplakalam. Nie moge go stracic, on jest jedyny w swoim rodzaju!!:(

Gość FDFFFDS
super,jesli Cie kocha to bedzie z Toba bez wzgledu na wszystko

Gość a mi sie wydaje ze
opowiedz cos podobnie romantycznego proszee :) on jest chyba ksieciem z bajki

Gość wty43wy
"Pare dni pozniej napisal do mnie, zaproponowal spotkanie zgodzilam sie no i sie zakochalam w nim." Przeciez to prowokacja!

Gość arssutramandi
prowo babka do lazienki idzie zawsze z torebka- trza uzyc blyszczyka i nosek przypudrowac i a nuz nie bedzie papieru w kabinie- trzeba miec chusteczki hig. w zasiegu...

Oh widze, ze pogmatwalam troche w poscie. Oczywiscie zaproponowal spotkanie z rodzinami;p a ze sie zakochalam to juz z przyzwyczajenia, a raczej z tego ciaglego myslenia o nim. Jaka znowu prowokacja? kurde czlowiek jest pod duzym napieciem, pisze szybko i bledy ze stresu, szybkiej pisowni sie zdarzaja. Rozne akcje jeszcze robil oon jest taaaaki kochany, jak cos jeszcze mi sie przypomni to napisze;p tymczasem zostalo pol godziny do jego przyjscia;o

Czemu mu torbe dalam? nie wiem, nie byla mala, do restroom trzeba bylo podejsc kawalek, on powiedzial, ze zaczeka na lawce i kupi cos do picia. Swoja droga ja w ogole nie uzywam zadnych pudrow. Mam bardzo naturalna cere i staram sie miec sladowa ilosc make up.

Fajny facet, powiedz co jeszcze ciekawego zrobil?? jestem bardzo ciekawa! Aha i nie przejmuj sie tymi gadkami o prowokacji. Zawsze sie tacy znajda, kiedys tez mialam problem, napisalam o nim i niektorzy z zaczeli pisac to samo, szkoda czasu na nich;p No i ja rowniez prosze chlopaka zeby mi torbe potrzymal jak ide do wc;d

Gość nataliakaminska
A mój chłopak zawsze na spotkaniu chodzi z moją torebka, bo mi jest tak ciężkoo tyle czasu z nią chodzić. uważam, że to jest takie miłe i sexi, a Wy?

Gość :) ania :) ona
Przeczytałam ten post, akcja z perfumami po prostu boska, ech mam kochanego chłopaka ale nie ma takich pomysłów. Zazdroszczę:) ale do rzeczy... Nie przejmuj się on cię kocha będzie dobrze, poza tym faceci z bogatych domów szukają skromnych dziewczyn które przede wszystkim nie lecą na kasę, ty taka jesteś, mówisz otwarcie o tym jaka masz sytuację. Uważam że to bzdura z docieraniem się pod względem swery życia w bogactwie lub nie. Koniecznie napisz po spotkaniu wszystkie wrażenia.

Gość ja;fja;jf;aj;a
wyglada na to, ze ten chłopak to ideał...musi miec jakies wady, to zbyt piękne by bylo prawdziwe. To wszystk brzmi jak bajka o kopciuszku.

Gość kelwjhrtvenynth5gc
proszę napisz jak poszło Wam to spotkanie :) dziewczyno jak ja Ci zazdroszczę...

Hmm kazdy ma wady;p on np jest uparty bo nigdy mi za nic nie da zaplacic.;p Nawet za jakas kawe czy sok, w zyciu jeszcze nie placilam za siebie bedac z nim. Bardzo dziwnie sie z tym czuje, ale on w ogole nie chce sluchac zebym ja zaplacila za zwykly sok nie wspominajac juz o restauracjach, kinie. No i te spotkanie, bylo fajnie, wyobrazalam sobie straszne rzeczy a bylo naprawde super. Przyszedl z pieknym bukietem roz dla mnie, moim rodzica wreczyl jakies "trunki". Rozmawialo sie wrecz idealnie, jednak ja ciagle bylam spieta. Myslalam tylko czy mu to odpowiada, czy bedzie sie chcial spotykac jak to pozniej bedzie. Poprostu balam sie, ze przestanie mu juz zalezec, ze mnie oleje... mimo milej atmosfery spotkania. Na moich rodzicach zrobil baardzo dobre wrazenie, moja mama go wrecz pokochala:) Gdy juz wychodzil postanowilam, ze zejde razem z nim na dol, bedziemy miec chwile dla siebie. Zeszlismy i jakos wymcknelo mi sie "no i widzisz jak mam". On znowu sie na mnie spojrzal, usmiechnal i powiedzial, ze mnie kocha i jakim to jest szczesciarzem bedac ze mna i zaczal mnie tak namietnie calowac mmmmm. Przed wejsciem do samochodu powiedzial, ze jutro zabiera mnie do siebie, bo jego rodzice musza poznac "moja ukochana". Kurde, powiem wam, ze az lzy ze zruszenia mi polecialy, on jest poprostu taki inny. Mialam wczesniej chlopaka, ktory wyzywal mnie tylko od dz**** i k**** bo nie chcialam palic trawy ani uprawiac z nim seksu, pare razy uderzyl mnie tak, ze nie moglam wyjsc z domu bo mialam siniaki. Jutro o 15 bede u niego na obiadku i poznam rodzicow. Treme mam juz niesamowita, jednak ciesze sie z tego co bylo dzisiaj:)