Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominikaaaaaaa

Wstydze sie przed chlopakiem

Polecane posty

Gość 5654654
po miesiącu ty już wiesz że on Cie kocha nice ....ja po 4rech prawie 5ciu miechach jestem wstanie stwierdzić że mnie łączy mocne uczucie z kobietą ...ale już kocha ?.....co to za bajka

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeez
z tymi siniakami i trawa przesadzilas - prowo jak nic. dobranoc

Moja kolezanke to jeden tez niezle napierdzielal. Mowila, ze jak sie nawalil to niezle ja trzepal po pokoju. Przemoc to dosyc czesto spotykana rzecz w mlodych zwiazkach. No i ja rowniez chcialabym miec takie szczescie jak kolezanka;p napisz jutro jak bylo:)

Gość Niunia12345678765432
Ja tez mialam goscia ktorzy podnosil na mnie reke:( niektorzy to maja przemoc w genach. No a kolezance gratuluje takiego chlopaka i zycze powodzenia jutro!

Gość AISHA Z POLSKI
hahahaha...

Gość No to fajnie masz oo
zledze watek i zazdroszcze. Koniecznie powiedz jak bylo dzis!!

Gość sthshj
Tvoja ciekavosc doprovadzi do rozlaki. Jak mozna spravdzac ludzi i ty jestes zakochana w jego taty pieniadze a nie w nim. To od razu mozna przeczytac z tego co piszesz. Nvet jak bedziecie razem to jest bogacz a ty bidaczka bo to jego pieniadze. Nie rob tego viecej bo sie vygadasz przy jego rodzinie i wszystko stracisz.

Gość ffgh
trafilas na dobrego faceta SUPER!! nie przejmuj sie jesli ktoa tu ci bedzie zle pisal...nie brakuje to ZAZDROSNIKOW!

Gość epilog_
sposób narracji wskazuje, że historia wymyślona jest przez mało doświadczoną osobę🖐️

Gość jhgfdjhgvfcd
trzymamy :) 🌼 bedzie dobrze :)

nie przejmuj się głupimi docinkami niektórych tu;) nie warto:) a tak szczerze, nie powinnaś się niczego obawiać ani wstydzić. Nie ważne czy ludzie są bogaci, czy biedni, nie powinno się ich oceniać po tym, na pewno będzie dobrze, głowa do góry;)

Albo jesteś idiotką albo to prowo... miesiąc razem i miłość na dobre i złe ja mając 15 lat nie wpadłabym na to żeby twierdzić że kogoś kocham po miesiącu ,,chodzenia'':) Przyszedł z bukietem kwiatów, mamie dał winko, powiedział że mnie kocha,ja się popłakałam oh urocze:D:D:D A teraz siedzę na kafe i się podniecam bo za 15 min u niego będę... Eh cóż za szopka;)

No i wrocilam:) :) Alez duzo sie dzisiaj rzeczy dzialo w moim zyciu, jestem teraz taka szczesliwa, nareszcie!! On jest wspolwlascicielem takiej spolki ktora zalozyl jego ojciec(odpowiadajac na pytanie powyzej)

Gość maczu pikczu
a jak było u przyszłych teściów?? :P przeżyłaś?

Gość sterczący fihajsterr
teraz pewnie coraz bardziej pociąga cię jego kasa, jak zostaniesz jego żoną to nie będziesz musiała pracować, twoja matka też nareszcie odejdzie z tesco. pewnie pieprzysz się z nim jeszcze bardziej bo taki kochany z niego chłopak. i jeszcze ma takie wielkie serce - takie forsiaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a dziekuje przezylam:) Bylo fajnie, nawet bardzo fajnie. Jestem teraz taka rozluzowana, nie musze przed nim nic ukrywac:) Co do ostatniego komentarza...no coz i tacy jak ty sie zdarzaja. Gdy go poznalam nie wiedzialam, ze jest bogaty. W dodatku to on zaproponowal spotkanie, nie wciskalam mu sie na sile. Co do seksu to zaczelismy baardzo niedawno, uwielbiam jak we mnie wchodzi!

Gość mamamamamamaa
gratulacje :D

Gość Dominiko daj spokój i ciesz si
ę NIGDY PRZENIGDY I NIGDZIE NIE WSTYDŹ SIĘ SWOJEGO STANU POSIADANIA!!! To nie Twoja wina, że ojciec stracił pracę, a mam pracuje na kasie. i co z tego? Ty swoje życie układaj!

Gość Magdaa651
gdzie tacy faceci się rodzą? :D

dziekuje dziekuje:) nie odbylo sie bez wpadek z mojej strony, no ale bylo fajnie:) fajnie bylo ich poznac, dosyc dlugo rozmawialismy:) Nie wstydze sie swoich rodzicow, bron boze. Bardzo ich kocham, jednak poprostu balam sie o to co stanie sie gdy juz ich pozna. Czy np nie bedzie sie chcial wycofac, no ale on taki nie jest:) Trzeba poszukac, prawda jest taka, ze nie jest ich duzo. U mnie byl to bardzo duzy przypadek. Gdybym nie znalazla sie przez przypadek we wlasciwym miejscu o wlasciwym czasie to nigdy bym go nie poznala:) a tu jednak udalo sie:)