Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pete warszawa 30

kocham moje życie za jego beztroskość

Polecane posty

Gość pete warszawa 30

mam fajną pracę, całkiem dobrze zarabiam, interesuję sie historią, wydałem nawet jedną ksiażkę, by podzielic sie pasjonującym mnie tematem, teraz piszę kolejną, podróżuje, moja kobietka jest wspaniałym czlowiekiem, zawsze usmiechnięta,uwielbiam z nią spędzać czas jak sie ostatnio zastanowiłem to muszę stwierdzić, ze nie mam żadnych trosk. Własciwie wszystko co robie sprawia mi przyjemnosć. uwielbiam gotować i robie to dobrze, kocham jazdę rowerem po lesie. czytać ksiazki.Jedynym minusem jest to, ze w polsce zima jest mroźna i trwa długo. Ale niewiele mogę na to poradzić

Gość paulina wielkopolska
ty gnoju twoje zycie jest nic nie warte zyjesz jak pies bo jestes psem ty chuju ja mam dwoje dzieci 5-letniego jasia i 3-letniego maciusia a ty co masz gnoju nic niemasz nikt ci sklanki nie poda bedziez srał pod siebie gnoju jebany za kogo ty sie uwazasz co ty wiesz o życiu wogle

Gość świeżo upieczona mama
dla mnie jestes zerem tylko dzieci nadajo sens zyciu a twoej nie ma sensu zyjesz bez celu

Gość ciesze sie twoim
szczesciem :) mnie do pelni brakuje tylko stalej pracy ;)

Gość helkaass
ja tez uwazam,ze dzieci w zyiu sa najwazniejsze, bez nich nie wyobrazam sobie życia, sama mam trojke i spodziewam sie czwartego dzidziusia :-) juz na wiosne! Wszyscy ludzie co nie mają dzieci ą dla mnie nikim, gardze nimi. tyle w temacie

Gość pete warszawa 30
do ciesze sie twoim: zycze ci szczerze pracy i to fajnej!

Gość młoda mama z bydgoszczy
to prowokacja ludzie, nie odpisujcie kazdy ma problemy moje dzieci choruja (blixniaki) na ogrąglo. moj maz nie ma pracy, w dodatku pije.

Gość Iwona 28
Do szczęśliwych mam - tak naprawdę jesteście zgorzkniałymi, tłustymi babami, wyładowującymi swój żal na forum. Żenada - jaka nienawiść i zazdrość z was wypływa! Ja też nie mam dzieci i wcale nie uważam siebie za zero. To wy jesteście zerami na utrzymaniu własnych facetów. Jak tylko kopną was w dupę (bo jesteście zgnuśniałe i tłuste) to nie poradzicie sobie w życiu. Autorze postu - nie przejmuj się i ciesz się życiem. Pozdrawiam Cię ciepło :)

Gość oby wiecej takich ludzi bylo
jak autor i pani 'ciesze sie twoim' :) pozdrawiam optymistow i ludzi zyczliwych! :)

Gość pete warszawa 30
ojej, ile jadu hahaha niezle nie spodziewalem sie tego, szczerze mówiąc, bylem raczej pewny ze odpisza mi inni co czują się tez szczęśliwi, a tu niespodzianka no ale przeciez skoro macie wymarzone dzieci drogie panie to powinnyście byc szczesliwe? dla mnie szczęscie to drobne radości codziennego dnia, nawet kawa z mlekiem wypita w sobote rano na balkonie daj mi radosc.Wy pewnie tez macie takie drobne radosci,ale szybko o nich zapominacie, skupiac się na zawiści. oj niedobrze.

Gość to mnie zawsze zastanawia
Autorze nie przejmujn się, ja dochodze do 30 i też czuję ża mam całkiem fajne, beztroskie życire ( co prawda dziś mam doła :-D rzadko mi się zdarza i jestem po paru drinkach :-D )

Tu nie ma życzliwych. To jest miejsce dla zdradzanych, zdradzających, oszukiwanych, zakompleksionych, znudzonych, samotnych, ignorowanych. I dla wszelkiej maści doradzaczy-komentatorów. Tematy o cudzym zadowoleniu wywołują natychmiastową potrzebę "wyprostowania" autora. Autorze! Obiecaj poprawę. Natychmiast postaraj się o przychówek. W ilości hurtowej. Im bardziej marudne będą te czworaczki, pięcioraczki, tym lepiej (dla samopoczucia czytających). Niech ci te dzieci rodzi gruba krzykliwa baba. A w przerwach oglądajcie "Kiepskich", Trudne sprawy" i inne W-11. Zamiast pisać książki - pisz na kafe. Możesz to robić nawet pasjonująco. Trudno. Byle ze szczegółami, najlepiej intymnymi. A w stopce - zdjęcia żony i dzieciaków! Ewentualnie wagę docelową, czyli planowana wpisz. ;)

Gość a ja w to wierze
Ja jestem na podobnej drodze autorze ;) Gratuluje Ci szczescia I dobrze ktos napisal, boze wszystkie tluste maciory wylazly, i pluja jadem, porobily sobie bachorow i teraz tylko wymieniaja pieluchy, podcieraja tylki i siedza w domu w pizamach. I tylko umieja sie wyzywac na szczesliwych ludziach przegrance zyciowe

Nie przesadzajmy :) Większość tych oburzonych szczęściem autora mamusiek to tylko znudzone deszczowymi wakacjami gimnazjalistki :) Pete, zimą też jest pięknie. Najbardziej jednak lubię jesień.

Gość czarna owca z poludnia polski
ha, tez sie zdziwilam ze tyle jadu polalo sie od razu na autora postu! Bo sama czuje sie jak on ' po prostu jestem szczesliwa. Co znaczy szlesliwa? Spelniona w zyciu, a do tego z planami na kolejne lata. Podrozuje wiele, mam dobra prace przynoszaca mi wiele radosci, do tego otwarlam kilka mcy temu swoja firme, zobaczymy co przyniesie ten krok! Od prawie roku tworze wspianialy zwiazek, nie spodziewalam sie ze po 30stce mozna spotkac kogos takiego i poczuc to spelnienie w zwizku....tyle zrozumienia i tolerancji..... i to wspolne poczucie humoru ;) Z tego powodu nie moge uwazac sie za zgorzkniala singielke albo feministke.... jesli sie uda do roku dwoch chce z tym czlowiek stworzyc rodzine, jak sie uda pojawi sie i dzieciak, bedzie fajnie.... nowe doswiadczenie, w koncu ktos kogo widze jako ojca moich dzieci.... pozdrawiam wszystkich zadowolonych z zycia i cieszacych sie sukcesami innych..... niestety w naszym kraju tak wiele zawisci....trudno

oczywiscie zapomnialam dodac - KOCHAM ZYCIE :)

Gość dorota giżycko
haha czarna owca, ale ty durna jetes jak urodzisz dauna to zmadrzejesz, haha, hahaha po 30stce chce rodzic durna sucz o jezu ale ludzie teraz głupi w dodatku piersze dziecko

wiesz, jest cos takiego jak badania prenatalne ktore pozwalaja na urodzenie tylko zdrowego dziecka...bardzo to skomplikowane wiem..i do tego oburzajace, nie chce wydac na swiat chorego dziecka i skazac go na cierpienie.... okrutna jestem, wiem haha

Gość luluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a ja się zastanawim dlaczego autor sam sobie ubliża w pierszych odpowiedziach na sój własny temat gościu tak się nie prowokuje dyskusji bo to oszustwo ale jaja

Gość Ona - 28
Do dorota giżycko: Zamknij usta sfrustrowana i wredna babo.

Nawet jeśli temat jest prowokacją, to przyjemnie odmienną. Nie macie przesytu tematami miłosno-samotniczymi? "Nie zadzwonił", "tęsknię", "zdradziła"... A u Pete zamiast patologii - optymizm. Fakt, że oponentki podejrzanie ujednolicone pod względem nicków. Nawiązania geograficzne: Wielkopolska, Bydgoszcz, Giżycko. ;)

Gość gwoli wyjasnienia...
to az dziw, ze tutaj trafiles

Gość luluuuuuuuuuuuu
przyjemnie odmienna to może być owsze prawda wtedy aż tchnie optymizmem a tak... widać że dalej dupa i nikomu lepiej nie jest tylko coś wymyśla...a szkoda

Gość i każda ma dysortografię
w domu je za mocno napieprzali i każda jest dys,,albo za dużo roochania a za mało nauki.

ja nie uwazam by zycie bylo beztroska bo zawsze jest COS i nigdy nie jest idealnie ale ciesze sie tym co mam czyli wielka milosc cudownego meza i nasz swiat:) domek i nasze pieski fajna mame ktora zawsze mnie wspiera normalne spokojne zycie i oby tylko byc zdrowym wiecej nie chce :)

Evet. Saglik en onemli :) Chyba nawet nie powinno być zbyt idealnie. Trudno wtedy zauważać i cieszyć się z drobiazgów. Autor tematu przypomniał mi o lesie. Dawno nie byłam i jeśli przestanie jutro padać - nadrobię zaległości. Turk kizi - pozdrawiam :)