Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Piwo, zimne piwo...

Polecane posty

witaj:) piję już nie wiem którego drinka, więc nie wiem, czy jestem w stanie w miarę koherentnie pisać, ale spróbuję ^^

czy ja wiem... trochę ze szczęścia, że wszyscy z domu się wyniesli, trochę ze ogólnego smutku. Pewnie też z nudy. A i jeszcze dlatego, że ostatnio tylko jak jestem mniej więcej pijana, to odzyskuję spokój wewnętrzny i potrafię skupić na czymś myśli pooglądałabym jakiegoś filma...

mam ostatniego fajka 😭 Niedziel po tej herbacie to nie było Ci jakoś słabo?

Ale ja nie paliłem herbaty w końcu. A że ci było niedobrze to oczywiste... znalazłem w necie relację człowieka który zapalił herbatę i pisał że mu się rzygać po niej chciało. :(

chyba że tak... znałam kiedyś kogoś, kto hodował karmę dla ptaków i to palił poźniej. Ciekawe po co Ten, chciałabym żeby po śmierci moje prochy były rozsypane do rzeki... Czemu w Polsce to nielegalne? :(

no ale ja nie pierwszy raz palę :D Tylko dzisiaj mnie zemdliło,może to herbata jakaś chujowa:O A od czego Cie te nogi bolą?

Nie no nie palę herbaty cały czas,coś Ty :D Tylko jak mi się skończą fajki i właśnie dziś nastał ten moment :) A nie zdążę do sklepu to będę musiała na stację iść ,kurva taki kawał zapiertalać :(

a co jest nie tak ze spaleniem? lepsze to, niźli siedzieć w ciemnej ziemi i jeszcze słuchać, jak jakaś parka robi dziwne rzeczy na moim grobie, o! xF

dla mnie nie jest naturalne :P już bym wolała sobie posiedzieć po śmierci w jakiejś suchej studni, tam też jest skondensowana ciemność, ale jednak widac księżyc, w dzień nawet, o ile studnia nie jest zasłonięta w ogóle, często w lato, jak jest gorąco, mam ochotę znaleźć jakąś studnie i tam przesiadywać największe upały