Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t34hf

Życiowa pasja ponad wszystko ! czy są tutaj tacy ludzie?

Polecane posty

Gość t34hf

Czy są tutaj ludzie którzy po za życiową pasją ( o ile taką posiadają ) nie interesują się niczym ? Mam 26 lat, skończyłem zawodówkę a później robiłem wieczorowo liceum które nie skończyłem z powodu właśnie pasji jaką jest gra na instrumencie a dokładnie gitarze.Nigdy nie rozumiałem matematyki, fizyki, chemii i nienawidziłem tych przedmiotów.Przez lata nauki zaliczałem te przedmioty tylko i wyłącznie dzięki ściąganiu.Ogólnie całą szkołę zawodową przeszedłem na ściągach a wieczorowe liceum do połowy też ale nie dałem rady skończyć bo nie miałem funduszy żeby zapłacić sobie dalszą naukę.Jestem bardzo dobry w grze na gitarze, interesuję się też realizacją dźwięku i wszystko co z nim związane.Jestem samoukiem, piszę kawałki i czasem piszę na zamówienie.Nie widzę świata po za muzyką i grą na gitarze i nic dla mnie innego nie istnieje.Żyje mi się dobrze ale przez to nie mogę poznać nikogo bo ludzie patrzą na mnie jak na idiotę.Nie mam wyższego wykształcenia a co dopiero średniego to już jestem beznadziejny i głupi.Nigdy nie miałem parcia na wykształcenie, żeby studiować itp Całe życie kierowałem i poświęcałem gitarze i muzyce.Czy są tutaj ludzie którzy żyją podobnie do mnie ?

Gość znawca pieknych pań
"Nie mam wyższego wykształcenia a co dopiero średniego" - fakt, to widać. Powinno być na odwrót :D Ale dobrze, że cokolwiek robisz :) Radzę jednak uzyskać średnie, to naprawdę minimum. Teraz można chyba zaocznie w rok zrobić bezpłatnie.

Gość Potega-sukcesu
Potęga-Sukcesu - Pokażemy Ci Twój Sukces Osiągnij maksimum swoich możliwośći, pokonaj swoje słabości, obudz w sobie człowieka sukcesu, i dowiedz się: Jak wykorzystać swój ukryty potencjał, i osiągnąć cele ze stuprocentową gwarancją sukcesu ? Zapraszam na Darmowy Kurs: http://potegasukcesu.pl