Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tam jest?

Miedzyzdroje.warto jechac>?

Polecane posty

Gość jak tam jest?
Bella..jak tylko zycie pozwoli to przyjade i za rok.. Brzydulka a Ty z Mielna jestes?

ja z Kolobrzegu ale mielno w soboty i czsami w tygodniu;) w Ustroniu jestem teraz praktycznie codziennie-moja trasa rowerowa

Gość jak tam jest?
ale masz extra..wogole obie macie.. Ja mieszkam w wielkim miescie i czesto marze o spokoju,naturze i o kapieli w morzu;-)

ale mowy nie ma o spokoju :) dla mnie morze to praca i obowiązek i gdyby nie pies to morza bym pewnie od lat nie widziała :) Dla ludzi znad morza nie jest ono wcale atrakcją , co innego góry ... :) Ale pewnie górale tak samo myślą o górach :)

Gość jak tam jest?
w sumie to moze i masz racje..ale i tak zazdroszcze Pozdrawiam i uciekam juz..dziekuje pieknie za zapoznanie mnie z urokami Miedzywodzia:-)

ja tam kocham morze a gor nie cierpie lubie lato,zachoy slonca,piwko na plazy;) lubie polywac lodka ale do wody nie wchodze;)

bellaforma jak mozna miec dosc morza?:( cale lato korzystam z urok wielkiej wody-nawet jak slonca nie ma;)

ja lubię morze , ale po sezonie albo przed . Jak widze te stada ludzi ... to mimo ,ze to jest mój chleb chętnie bym to rzuciła :)

można :) jak widzać :) lubie jak na plaząch jest pusto , jak pies mozę sobie spokojnie polatać , jak nikt sie nie drze .... ech ...

mi tam ludzie nie przeszkadzaja-w koncu z nich zyjemy na korki znalazlam rozwiazanie-rower ale morze kocham-nie ma jak poczuc wiatr we wlosach

wpadłam na taki pomysł ,zeby poszukać ludzi z innych rejonów Polski np . z gór i zamienić siez nim mieszkaniami na jakiś cza np . na 2 tygodnie ale po sezonie i odpocząć od morza :)

jany pomysl jak kocfhasz gory:0 my niestety tylko morze-moj to w ogole ma krecka na puncie wody i nurkowania lece to jeszcze poplywamy;)chociaz podopno fala duza 🖐️