Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczka DD

Faceci i dzwonienie :| :|

Polecane posty

Gość kaczka DD

hej dziewczyny, co byście powiedziały gościowi,z którym zaczynacie sie spotykać i który mówi, że zadzwoni danego dnia, a dzwoni 2 tygodnie później? oczywiście tłumaczyłby się jakoś, ale mi chodzi o to, co mozna powiedzieć przed jego wymówkami? jak go zakasować z klasą inaczej niż nie odbierając? :D

Widocznie nie zależy mu aż tak bardzo... Przykro mi, ale tak uważam.

Gość to mnie zawsze zastanawia
nie da się, oni tak mają, mój na początku też tak robił i wiem, ze nie miał nic złego na myśli, oni sa po prostu z innej planety :-O

Gość nocnazamianamiejsc
po co odbierac????? wywalic nr po tym jak nie dotrzymal slowa dalej bedize tylko gorzej:(

Gość kaczka DD
to, że mu nie zależy aż tak, to wiem. ale chce, ŻEBY MU W PIĘTY POSZŁO żeby pozałował głupoty no i żeby następnej nie wyciął czegoś podobnego

Mems nie zgadzam się :-D wiele ludzikich spraw w tym i tak nie sa czarne albo białe :-O ile masz lat, ze tak postrzegasz życie? tzreba trochę wyluzować ;-) następnymr azem jak powie że zadzwoni jutro to powiedz mu, zeby tak nie mwil skoro nie zamierza tak zrobić i tyle.

Gość kaczka DD
nieobieranie kojarzy mi się z unikaniem konfrontacji, a ja taka nie jestem magiel-fajne :D

Gość klarycha
Kto mowi? Kto? Oj, przykro mi, ale chyba pan pomylil numery.

Gość polecam super mega
fajna ksiazke "Jemu na mnie nie zalezy" tam jest tysiac odp wlasnie na takie zachowania burakow A wracajac do tematu to odpowiedzialam ze Czesc itd i ze wlasnie dwa tygodnie temu wyjechalas jak dla niego do krainy marzen :)

Wg mnie, jeżeli facetowi zależy, to jest nawet nachalny. No, ale cóż, może ja na takich trafiałam :) Nie róbcie ze mnie ponuraka :D

Albo: udając zajętą (trzaskać garami) aaaach to ...minuta przerwy) ty? Aaach, no jakoś mi wyleciałeś z pamięci. (I mów,że niby do drugiego pomieszczenia, bo tam jest np. facet...No kochanielu wymyslone imię), już kończę, ten pan coś chce, ale nieważne:-D Podziała jak nie wiem co, tel się będą urywać! wiem po...sobie:-D

Gość kaczka DD
która jeszcze była w takiej sytuacji? chyba powiem, że nie lubię ludzi niesłownych i się rozłączę :D ale chciałabym mu bardziej dopiec noo :classic_cool:

Gość SMGKRC
facetom najbardziej napieka nasza obojetnosc... wszystko co powiesz, bedzie oznaka tego, ze jednak wkurzyl cie .... emocje... zero emocji.... pomyl go z kims ewentualnie.

Gość prawiczek to skarb
odbierz, zamien kilka słow miłych i powiedz że jesteś teraz zajęta, ż gdzies wychodzisz itp. pamiętaj - masz swoje życie i nie czkałas na jego telefon, ale jedsteś miła bo kim on by był by wyprowadzic cie z równowagi

ja nienawidze nachalnych :-O i wolę jesli facet jest bardziej niedostępny dla mnie niz kiedy podaje mi sie na tacy skamląc u moich stóp z różą w ustach :-O nie chcę niewolnika tylko faceta, a jak facet jest w granicach rozsądku niedostepony, męski, trochę szorstki ( nie mylić z brakiem uczuciowości i delikatności) to tym lepiej, jest bardziej pociągający. No ale ja już nie jestem małolatą, jak nią byłam to chciałam takich własnie podnóżków, teraz już nie :-)

Magiel :-O Boze jaka żenada :-O mam nadzieję, ze nie masz nawet 18 lat :-O

Gość kaczka DD
@to mnie zawsze zastanawia mam 21 :D a Ty co byś odpowiedziała w takiej sytuacji? bo mnie to po prostu wkurzyło, brak odpowiedzialności za słowa. puszczając płazem takie cos, faceci stają się bezkarni

a skąd w ogóle wiesz, ze on do CIebie startował? czy zawsze dziewczyny musicie wszytsko odbierac tak personalnie?a moze chce być narazie tylko znjaomym? kolegą? nie ma żadnych obowiązków względem was i może zadzwonić kiedy mu się podoba. Ty powinnas odebrac tel i grzecznie z nim pogadac, a nie wyjeżdżać z fochami jakby co najmniej obiecywał CI ślub i biały domek :-O za kogo wy się uważacie? :-D

Gość kaczka DD
kimkolwiek nie chce być, jeśli mówi, że zadzwoni dnia X, to ma zadzwonić. jeśli nie ma czasu, wysłać sms, że nie ma czasu. albo zadzwonić i powiedzieć, że nie ma czasu. zwykła ludzka kultura tego wymaga :O

mi sie też tak zdarzało. Mój facet na poczatku wiele razy tak robił, najpierw się wkurzałam, ale wyluzowałam, po rpostu przestałam słuchac co mówi :-D a jak się raz czy dwa wkurzyłam to mówiłam, zęby nie mówił,skoro nie ma zamiaru tak zrobić i już. Po co jakieś gierki itp. weź skup swoją energię na czymś bardzeij pozytecznym :-) taka dobra rada :-) Faceci niestety nie przejmują się zanadto słowami, nawet swoimi :-D ale to nie znaczy, ze mu na Tobie nie zalezy. Mój dałby sie za mną pokroić chociaż nikt by na to nie wpadł patrząc tylko na jego słowa, najwazniejsze są gesty i czyny, codzienne zachowanie :-)

to nie mozesz mu grzecznie przy janbliższej okazji powiedziec, ze czekałaś na jego telefon wtedy kiedy obiecał że zadzwoni? musisz wymyślac jakieś gierki? w czy Ci to pomoże?

Gość kaczka DD
chodzi o to, że chyba nie chce już z nim mieć do czynienia. nie gierki- chce mu dać wyraźnie do zrozumienia, że postąpił źle i nie jestem zainteresowana już znajomością

Gość prawiczek to skarb
niestety, ale szczerość że się czekało na telefon, nie jest w tym wypadku wskazana :) przerabiałam już i gierki i szczerość, ale niestety miłość to gra.

to skoro tak to jak zadzwoni to albo nie odbieraj albo odbierz i powiedz grzecznie, ze szkoda CI życia na czekanie na jego niesłowne zapewnienia, ze nie masz ochoty na znajomosc z kimś tak niesłownym. Jesli jednak to jedyny powód to moim zdaniem przeginasz, w życiu bywają poważniejusz eproblemy, zawsze będziesz uciekać?

nie! miłość to nie gra :-) jesli pomiędzy dwojgiem ludzi jest prawdziwe uczucie to wszytsko wychodzi bez gierek, przemyśloeń, szantaży i innych udziwnien, jest wtedy po prostu normalnie :-) i tego wam życzę

Do tej co mnie tak żałuje:-D Zmatwię Cię, mam wiele więcej!:-D A kto powiedział, że muszę byc poważna! Weź trochę wyluzuj,a nie zachowujesz się jak jakaś cierpiętnica!:P Autorka nie pisze, że ma być mega poważnie! Ja z gecetów robię sobie niezłe jaja często, więc luzak ze mnie jak się patrzy:-D Kobieto, bo Cię zawał czeka z takim podejsciem do nich, nie warto! Chyba Ty jesteś baaardzo niedojrzała:)

Miało byc z facetów, rzecz jasna robie sobie niezłe jaja:-D Nie wiemy jak daleko jest autorka względem tego faceta. A to wiele by znaczyło:)

Gość kaczka DD
jeśli facetowi pozwoli się na niesłowność, dalej bedzie tylko gorzej :O nie wiem, czy chcę zrywać wszelki kontakt, ale na pewno przygadam mu.