Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalaala

Imię na literę M..chłopiec i dziewczynka

Polecane posty

Gość lalaala

witam wszystkich,dawajcie wasze propozycje Imion na litere M dla chłopca i dziewczynki dzięki,pozdrawiam

tak sie sklada ze mam wlasnie chlopca Marcinka i corke Magdalene , wolam Madzia>Moze byc Mateusz tez bardzo ladne i np Marcelina ,Marcelinka

Gość aldonkaaa
Miłosz,Magdalenka piękne

Gość no chyba nie tylko my
Maja i Michał

Gość zmndxcshja
marta ( piękne zdrobnienia ma :) i Marek (ulubione męskie jak dla mnie) byle nie miłosz i mateusz bo co drugi taki pod blokiem:):)

Gość mmyszaaa
Michał i Milenka

Gość czasem zamglona
Martynka i Michal

Gość zmndxcshja
aha i ewentualnie michaś i michasia:):)

Gość zakłopotana Anka
marta i maciej

Gość cbcddf
Michał, MIłosz Magda, Małgosia,

Cóż... mam na imię Marta, ale na Twoim miejscu nie nazywałabym tak dziecka. To takie nudne i oklepane imię :) I kojarzy mi się ze starymi gospodyniami z książek :D Ja wybrałabym... hm... Marek i Maja chyba ;)

Gość zakłopotana Anka
marta nie jest oklepna oklepane to jest anka kasia czy o bozeee wiktoria ohyda

Uf.. czyli moje imię nie jest aż takie złe :D A! I Malina, to bardzo ładne imię! L)

Gość harmid
Macedoniusz Machabeusz Maciej Macieja Magda Magdalena Magnus Maja Majnard Majol Majola Makaria Makary Makrobiusz Makryn Makryna Maksencja Maksencjusz, Maksanty Maksym Maksyma Maksymian Maksymilian Maksymiliana Maksymin Maksymina Malachiasz Malchus Malina Malkolm Malwina Małgorzata Małobąd Małogost Małomir Małostryj Małowid Małowuj Mamelta Mamert Mamerta Mamertyn Mamertyna Manea Manfred Manfreda Maniusz Manomir Manswet Marana Marcela Marceli Marcelin Marcelina Marcin Marcisław Marcja Marcjalis Marcjan Marcjanna Marcjusz Mardoniusz Marek Maria Marian Marianna Mariola Mariusz Markusław Markwart Marlena Maro Marol Marold Maron Marot Marotas Marta Martyna Martynian Marut Maruta Marutas Marwald Maryla Maryn Maryna Marzanna Marzena Masław Matea Matern Materna Mateusz Matron Matrona Matylda Maur Maura Maurycja Maurycy Mauryliusz Mauryn Medard Medarda Mederyk Mederyka Meinrad Melania Melaniusz Melchiades Melchior Melecjusz Melisa Melizanda Memiusz Menander Menas Menelaus Meriadek Meriadok Merkuria Merkury Merul Metoda Metody Metrofan Męcimir Męcisław Męsław Michalina Michał Micheasz Miecisław Mieczysław Mieczysława Miestwin Mieszko Mikołaj Milan Milburga Mildreda Milena Miłobąd Miłobor Miłobrat Miłochat Miłoczat Miłodrog Miłogost Miłorad Miłosław Miłosława Miłostryj Miłosz Miłość Miłowit Miłowuj Minigniew Minogniew Miranda Mirela Miriam Mirogod Mirogniew Mirogniewa Mirokles Miron Mirona Mironieg Mironiega Mirosław Mirosława Misław Modest Modesta Modlibog Modliboga Mojmir Mojmira Mojżesz Monika Montan Mordechaj Morzysław Morzysława Mroczysław Mszczuj Mszczuja Mścibor Mścigniew Mścisław Mścisława Mściwoj Mściwuj Mucjusz Mysław Myślibor Myślibora Myślidar Myślimir