Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianna87

ZAZDROSC KTORA MNIE PRZERASTA

Polecane posty

Gość adrianna87

witam, mam problem z ktorym nie moge uporav sie od dluzszego czasu. jestem juz ze swoim facetem dosc dlugo, wszystko jest super, nie klocimy sie prawi3e wcale, oprocz jednego tematu ktory nie daje mi spokoju. JEGO EX. nigdy nie wydawalo mi sie ze ejstem az tak zazdrosna osoba, ale jak slysze cos o niej dostaje szalu. nasza znajomosc zaczela sie tak ze najpierw chodzilismy na imprezy razem (mamy wspolnuych znajomych) tam flirtowalismy calowalismy sie, okazalo sie tym czasem ze on ma dziewczyne... mamy wspolnych znajomych dlategfoon myslal ze zdaje sobie z tego sprawe ale ja nic nie wiedzialam, poza imprezami zaczelismy sie umawiac. kiedy wyznalam mu ze mi na nim zalezy nic nie odpowiedzial bo nie wiedzial co. ich zwiazek sie juz sypal ale nie zmienia faktu ze mnie oszukal, nieodzyewalam sie do niego przez 2 miesiace. potem zaczelismy gadac i wielka milosv wybuchnela. co mnie marwti to to ze oni studiuja ze soba, on b8erze od niej wszytskie notatki bo ponoc nie ma od kogo, ciagle maja se soba kontakt, nie moge mu wybaczyc ze mnie najpeirw oszukiwal, chociaqz niby mu to wybaczylam i jestesmy ze soba, ale mnie szlag trafia jak ona mu 0pisze smsy. czy to normalne? dodam ze ostatnio nawet skarzyl cos sie jej na mnie...

Gość klopade
dupa z tego bedzie

Gość takie tam duperele
Jesteś zazdrosna bo podświadomie dobrze wiesz co Cię czeka przy boku oszusta i zdrajcy: to samo co Twoją poprzedniczkę :D Taka karma: pomagasz oszukiwać- też zostaniesz oszukana :)

Gość adrianna87
dopisze jeszcze ze w sumie gadaja tylko o szkole., ta ich nzjomosc wyglada bardzeij na przyjacielska relacje, co mnie niezmiernie wkurza. on do niej nic nie vczuje to wiem, jednak nasza znajo9mosc zaczelaq sie tak niefsrtowanie ze jakos do tego wracam. no i uklada nam sie dobrze poza tym ze jestem choerlnie zazrosna. ich zwiazek wygladal tak od dluzszego czasu, ze ona sie z kims tak spotykala w miedzyczsie jeszcze, 2 razy go zdradzila i tez ona wiedziala ze sie spotykamy, podsumowuja spotykali sie juz z innymi ludzmi od jakiegos czasu, ale ja o tym nie wiedzialam ze o9ni sa jeszcze ze soba a form,alnbie byli :(

Gość adrianna87
co ja mam zrobic w tej sytuacji?

Gość adrianna87
no dziewczyny doradzcie cos!!! :(