Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość confuseddddd

ILE BYM DAŁĄ ZA TAKĄ FIGURE!!!!

Polecane posty

Ruszcie tyłki, to będziecie miały taką figurę. Może wcięcie w talii zależy od kości, ale to, czy mieć płaski brzuch i takie uda, to już tylko od waszej pracy zależy.

Ja ciągle trenuję, a nie mam takiej figury :D Ale może dlatego, że ciągle coś wcinam :D

Ja mam figurę klepsydry (kości takie nawet mam, że jest wcięcie w talii itp.), dużo się ruszam i mam taką figurę. Piszcie, co chcecie, ale jeśli któraś z was ma kości typowej klepsydry (duże wcięcie w talii, w miarę szerokie biodra), to może tak wyglądać! Trochę pracy. To zależy od Was. Poświęcajcie na ćwiczenia tyle czasu, co na narzekanie :)

Bardzo zgrabna. Ale mam wrażenie, że przy jej wcięciu w talii ktoś majstrował photoshopem :P

haile, możliwe, nawet bardzo (urok dzisiejszych czasów), ale przecież są kobiety, które tak wyglądają. Ja na to pracuje, natomiast moja siostra na przykład wpieprza wszystko, co się da- jej zazdroszczę.

Gość nic bym nie dała za taką figur
cieszę się że jestem taka a nie inna, widac po cos na świecie jest róźnorodność, chude, zgrabne, mniej zgrabne, grubsze, dla każdego miejsce jest i od niego zależy jak to wykorzysta

Ktoś napisał,że ma szerokie biodra,ludzie nie przesadzajcie..bo w takim razie ja wyglądam jak spasła świnia :O

Gość iuhyuhyuk
Mems Ty jestes ladna, nie wiem, co tego durnia pogielo zeby nazywac cie pasztetem :(

To z szerokimi biodrami, to nie chodziło o to, że jest tłusta, tylko kości ma szeroko rozstawione :) Ale talia bardzo mi się podoba.

ijasne, ja nigdy nie bede miec takiej talii chodzbym nie wiem co robila, a gore i dol mam calkiem niezle po 94cm

Czas spełnienia "możecie mi powiedzieć jak osiągnąć wąskie uda, na samej górze?" Ja jeżdżę rowerem i pływam od dziecka i nigdy nie miałam problemów z udami, więc może to spróbuj.

O, ta jest świetna! Ja taką chcęęęę :D I ten odcień skóry! Niestety jestem blada jak trup, bo kiedy się opalam, moja skóra ma obrzydliwy odcień :(

Lejdi,nie kłam kiedys wkleiłas fote w bikini,bojaże z łazeniki i wyglądałąs na niej przy kości niestety;)

Lady Love, oddaj mi swoją figuręęęę! :D

też dużo plywam, rower to juz mniej bo kiedys za duzo jezdzilam :O to jest takie: przez pierwsze 5 cm dlugosci ud, od wewnetrznej strony jest 'odstajace' 3 cm! w miarę zwartego ciała. :O

missy wybacz ale taka prawda ;) ok ja lece:) mozecie mi wierzyc badz nie ;) Ci co mnie znaja i widza np na plazy wiedza jak wygladam, a wzrok ludzi mowi sam za siebie :D dobranoc