Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasioooo

kupię ubranka niemowlęce

Polecane posty

Gość kasioooo

rodzę na początku stycznia jeśli ktoś ma ubranka dla dziecka chętnie odkupię:) narazie nie znam płci ale mogą być uniwersalne i dla chlopaka:)

Gość kasioooo
byłabym zainteresowana jestem ze śląśka :)

ja tez mam mega pake ubranek, Jak bys byla zainteresowana to daj znac na czarn_a@vp.pl

też jestem ze ślaska i też mam ubranka po synku :D rodziłam w lutym więc też podobnie :) jeśli była byś zainteresowana zostaw mejla, moge przesłać zdjęcia :)

Gość kasioooo
topolka1375@o2.pl tylko od razu mówię mam 20 lat studiuję i jeśli macie jakieś drogie i porządne ubranka to nie wiem czy będzie mnie na nie stać

Gość KAFTANIK NIEBIESKI
kasiooo juz urodzilas?

Gość gość
mam na sprzedaz pelno ubranek niemowlecych 3.50zł/sztuka body,bluzeczki,spodenki,ogrodniczki,spiworek do wozka,czapeczki proszo o sms 723511616 zdjecia wysle na poczte

Gość gość
Zapraszam na male-ciuszki.blogspot. com , usuńcie spację, inaczej uznaje za spam :) Fajne, tanie ciuszki w bdb stanie :)

Gość gość
Witam ja mam mnóstwo ubrań spioszkow, kaftanikow, koszulek, czapeczek,koszul spodni dresow bluz, kombinezonów na zimę i wiosnę, kurteczki, mam 15mc syna wiec mam tez naprawdę duuuzy wybór. Wystarczy napisać mi co kto potrzebuje to zrobię zdjęcia. Ps. Butki tez mam w tym jedna firmowe adidas