Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polinoc

Numery zdradzających mężów/żon

Polecane posty

Gość polinoc

Tu drogie panie/panowie, zarówno szanowne małżonki/małżonkowie jak i szanowne kochanki/ kochankowie możemy wymienić sposoby zdradzających facetów/kobiet jakie robią by ukryć zdradę. Temat chyba na fali, a i nauka przydatna. Zasłyszane, niepojęte, ale też i prawdziwe. Zaczynamy? No to siup. Rózne przypadki, jakaś tam żona i jakiś tam mąż - żona- przyjmuje kolegę męża, ale z mężem w ich własnym mieszkaniu. Wszyscy się lubią bawić i wypić. Żona dolewa mężowi dopóki ten nie pójdzie spać. Reszta dzieje się w jednym łóżku obok męża. Nie wydało się. - mąż- niby w delegacji, wyszykowana biała koszula przez żonę. Wraca po spotkaniu z kochanką, żeby koszula nie była za czysta kołnierzyk i mankiety przybrudza ziemią, że niby używana na firmowym spotkaniu.

Gość developer
Chętnie posłucham:)

Gość też zdradzona
dobre :)

Gość polinoc
Nie posłucham tylko wpisywać. Ja tez wytężam pamięc i jak mi się coś przypomni to wpiszę. No na bank coś się tam czy ówdzie słyszało. Tylko bez fantazji, ale sprawdzone historie.

Gość developer
Ja nie zdradziłem i nie mam zamiaru, ale mi się to na pewno przyda gdy coś zauważę u mojej "miłości" którą miałem i się staram:s

Gość co by tu wklepać
lepiej dla wlasnego zdrowia zapomniec zdrade kogos kogo kochało sie jak siebie, a nie ja jeszcze wspominac. co to swoisty masochizm ? dziekuję. nie wchodzę.

Gość polinoc
Spokojnie, to ne jest spowiedż to profilaktyka :-)

Gość profilaktyka nie ma
juz racji bytu. zdrada, choroba zniszyłachyba juz wszystko

Gość polinoc
- mąż i jednoczesnie kochanek Kupił kobiecie (kochance) obraz z zaskoczenia. Ona szczęśliwa, ale pyta retorycznie czy też kupił coś żonie ? On odpowiada: tak mikrofalówkę. A wiesz...

Gość numerkowa pod kżdym względem
z doświaczenia Mówię mężowi że mam szkolenie w pracy, a rzeczywiście jadę spotkać się zprzyjacielem, ale w pracy ( na wszelki wypadek ) mam wtajemniczoną osobę gdyby mój dzwonił do firmy i tak igraszki z kochankiem na całej lini kiedy odbieram tel od zaufanej osoby i słyszę że mam 5 min bo mój zaraz przyjedzie do firmy ubierałam się w locie z prędkością światła. udało się wjechałam na parking przy biurze a mój podziemny i to mnie uratowało :) pozdrawiam wszystkich

Gość polinoc
- żona - wakacje w Turcji. na basenie ona mówi że jest zmęczona i idziedo pokoju (nie raz). W tym czasie owszem idzie do pokoju ale Turka który obsługuje całą impreze. Znajomość trwa po wyjeździe i spotykaja sie w Polsce. Dalszych losów nie znam.

Gość idcfvgbn
20:55 polinoc spierdalaj !!!!!! conajmniej 100 tematow jest takich samych na ucuciowym moze stara krowo ruszysz doope i zajrzysz w przegladarke co! uwazasz ze pierwsza zrobilas odkrycie z tym tematem? juz rzygac nie da sie wami, waszymi zdradami, mezami, zonami harki, zygi, harki, zygi tfu na wasz psy i suki

Gość polinoc
uwazasz ze pierwsza zrobilas odkrycie z tym tematem? To tak zabolało? :-)