Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinka kalinka kalinka maja

czy spełnia się wam to czego bardzo mocno pragniecie??

Polecane posty

Bo ja zauważyłam u siebie coś takiego, że zawsze, jeśli czegoś bardzo mocno pragne to mi to w ogole nie wychodzi i nie spełnia się :( Albo co jest najlepsze spełnia się - ale wówczas, gdy już tego nie chce, nie jest mi potrzebne etc... A wy jak macie?

marzylam zeby isc na studia do wroclawia. uwielbialam to miasto. nie dostalam sie niestety :( skonczylam jakies gowno u mnie w miescie. teraz zlozylam papiery jeszcze raz na samo uzepelnienie (po 5 latach) tak z ciekawosci. O dziwo teraz juz sie dostalam. Tylko teraz mam juz 24 lata i trza pracy szukac i juz raczej nie pojde. Zresztą sama nie wiem czy juz chce. Podobal mi strasznie jeden chlopak. bylam zakochana po uszy. trwalo to kilka lat. Przezylam to strasznie, robilam wszystko zeby byc blisko niego etc. olal mnie. bylo ciezko, ale w koncu zapomnialam. przeszlo mi zupelnie. on wtedy nagle zaczal do mnie robuc podjazdy. juz mi nie zalezalo.. to tylko takie przyklady, ale takich sytuacji bylo wiecej...

up, niech sie ktos wypowie :)

Gość nawet dość
mi się zawsze spełnia! i wszystko byłoby cudnie gdyby nie fakt,iż spełnia się to w najmniej oczekiwanym momencie, po długim czasie, gdy całkowicie o tym zapominam, lub już tego nie chce... ale zafsze tak jest.. zawsze przychodzi to o czym marzę z opóźnieniem!

nawet dosc - czyli masz dokladnie tak jak ja!!! Juz myslalam, ze jestem sama:( wkurzona - zazdroszcze, masz duzo szczescia ;)

Gość tiaa
mi się zawsze spełnia to czego najbardziej nie chce:D

spełniało :O wczoraj tak sie zastanawiałam nad tym,ze czego chcialam to mam,chciałam wiedziec,jak to jest byc w ramionach pewnego Pana...dostałam to :O chciałam pozbyc sie pewnego Pana Drania z mojego zycia -mowisz masz :O chciałam mieszkac w miasteczku :O bloku :O oesu spełniło sie :O ale staneło teraz w miejscu i dostaje przeciwienstwa :O taki pstryk w nos od losu :Ozeby mnie sie we uepku nie poprzewracało ;)

wlasnie slucham piosenki, ze wiara czyni cuda etc, tylko tego jest, takich piosenek, wierszy, sama nie wiem co o tym myslec... :(

tiaa - to az tak zle nie mama ;) Chociaz slyszalam kiedys takie stwierdzenie, ze to, czego najbardziej sie boimy to to przyciagamy...

to sie nazywa samospełniajaca sie przepowiednia...np myslisz,ze Cie cos tam gorszego spotka,boisz ise,na koncu sie Tobie to sni az w koncu spełnia...ja tak mialam z bylym :O chyba wywrozylam to :O

czasami mam tak ze chcialabym sie zemscic na losie i nie wiem, robic cos zlego np zapisac sie do jakiejs sekty ;) Macie jakies lepsze pomysly?

moze jeszcze ktos sie wypowie :)

Gość bvbcbbxz
poczytajcie sobie "sekret" i dowiecie sie d;laczego wam sie nie spelnia i co zrobic by sie spelnialo

bvbcbbxz - a nie mozesz strescic na szybko?? Ksiazek to ja juz sporo przeczytalam i niestety nie moge nic dopasowac do siebie ;)

Gość bvbcbbxz
wiesz cos sorki ale nie chce mi sie:) strescicmsie tego nie da, za duzo waznych informacji ale dostepne jest tez dvd o tym samym tytule,:)

aaaa sekret, wiem wiem, taka czerwona ksiazka, mialam ja kiedys zaczelam czytac a tam same jakies podziekowania, dedykacja, ble, ble, ble, nic konkretnego. :(

Gość dsadsa
spelnia mi sie,kiedys zakochalam sie w facecie,olal mnie po 2 mies..a teraz wrocil,od 5 mies jest ze mna jak cien,wybaczylam i jemu 100 razy bardziej zalezy,jakby byl zaczarowany,a tego pragnelam,no i wiele rzeczy mi sie spelnilo