Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 MONNNNNNNN

sukienka

Polecane posty

Go艣膰 MONNNNNNNN

Hej dziewczyny, potrzebuje waszej porady. M贸j ch艂opak bedzie chrzestnym i ja r贸wniez zostalam zaproszona na chrzciny, lecz nie bardzo wiem w co by si臋 tu przyodzia膰;) Mysla艂am o sukience w odcieniach szaro艣ci na grubych ramiaczkach np. tak膮 http://allegro.pl/nowosc-sukienka-lato-zwiewna-m-asos-japan-l-i1716194143.html . Dodam ze jestem normalnej budowy nosz臋 rozmiar 36/38 i mam dosc spory biust wiec dekolt pod szyj臋 niestety odpada. Mam naturalny odcien blondu z licznymi pasemkami jasn膮 karnacj臋 i niebieskie oczy. Je艣li mia艂yby艣cie jakie艣 propozycje sukienek dost臋pnych w polsce to bardzo prosz臋 o namiary:)z gory dzieki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 truskawkowapolewa
Skoro wybierasz si臋 na chrzciny to sukienka powinna by膰 skromna. Ta ze zdj臋cia ma ciekawy kr贸j, ale ja bym takiej nie za艂o偶y艂a, poniewa偶 jestem przekonana, 偶e ona powi臋ksza biodra. Skoro jednak jeste艣 drobnej budowy to mo偶e tobie b臋dzie pasowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂ojeeejkuu
skromna, ale zarazem odwa偶na, je艣li jeste艣 szczuplutka to jak najbardziej pasuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MONNNNNNNN
na pewno biodra powi臋ksza, ale w艂a艣nie chodzi艂o mi by zr贸wnowa偶yc sylwetk臋, bo bioder to prawie nie mam,a biust do艣膰 spory tylko ze rozmiar sukienki jest za duzy a mneijszych nie widzia艂am stad pytam czy widzia艂yscie cos podobnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MONNNNNNNN
w艂a艣nie sie zastnawia艂am nad t膮 pierwsz膮 tylko niestety ma za ma艂y dekolt i piersi nie bed膮 w niej chyba zbyt dobrze wygladac, ta druga ca艂kiem ca艂kiem dzieki:)

Udost臋pnij ten post