Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONNNNNNNN

sukienka

Polecane posty

Gość MONNNNNNNN

Hej dziewczyny, potrzebuje waszej porady. Mój chłopak bedzie chrzestnym i ja równiez zostalam zaproszona na chrzciny, lecz nie bardzo wiem w co by się tu przyodziać;) Myslałam o sukience w odcieniach szarości na grubych ramiaczkach np. taką http://allegro.pl/nowosc-sukienka-lato-zwiewna-m-asos-japan-l-i1716194143.html . Dodam ze jestem normalnej budowy noszę rozmiar 36/38 i mam dosc spory biust wiec dekolt pod szyję niestety odpada. Mam naturalny odcien blondu z licznymi pasemkami jasną karnację i niebieskie oczy. Jeśli miałybyście jakieś propozycje sukienek dostępnych w polsce to bardzo proszę o namiary:)z gory dzieki

Gość truskawkowapolewa
Skoro wybierasz się na chrzciny to sukienka powinna być skromna. Ta ze zdjęcia ma ciekawy krój, ale ja bym takiej nie założyła, ponieważ jestem przekonana, że ona powiększa biodra. Skoro jednak jesteś drobnej budowy to może tobie będzie pasować.

Gość łojeeejkuu
skromna, ale zarazem odważna, jeśli jesteś szczuplutka to jak najbardziej pasuje

Gość MONNNNNNNN
na pewno biodra powiększa, ale właśnie chodziło mi by zrównoważyc sylwetkę, bo bioder to prawie nie mam,a biust dość spory tylko ze rozmiar sukienki jest za duzy a mneijszych nie widziałam stad pytam czy widziałyscie cos podobnego

Gość MONNNNNNNN
właśnie sie zastnawiałam nad tą pierwszą tylko niestety ma za mały dekolt i piersi nie bedą w niej chyba zbyt dobrze wygladac, ta druga całkiem całkiem dzieki:)