Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzonaprzyjazn

zdradzila mnie przyjaciolka - jak to zniesc

Polecane posty

Gość zdradzonaprzyjazn

chciala mnie wyswatać ze swoim przyjacielem, nie wyszlo i teraz psy na mnie wiesza straszne rzeczy o mnie rozpowiada a wszyscy ufaja w to bo sie znamy baaardzo dlugo i przyjaznilysmy sie dlaczego tak sie stalo? co mam zrobic - cholernie boli z tym facetem mam dobry kontakt a z nia juz nie o co chodzi?

Gość dis567
co to za przyjacolka jak przez taka glupote zaczela jakis ploty rozsiewac:O olej ja i nie walcz o ta pseudo przyjazn bo przy nastepnej okazji tez Cie wystawi..dystans i glowa do gory:)

Gość zdradzonaprzyjazn
dis567 masz pewnie racje ale nie moge pojac dlaczego? czym jej "podpadłam" i jak teraz wybrnac z tego co mowi, nie chce z nia walczyc ;/ odkad sie dowiedzialam zoladek mnie napieprza, naprawde tak ciezko teraz o prawdziwa przyjazn ? :(

Gość dis567
wiesz co,nie walcz,Ty wiesz jak bylo naprawde i olej to co mowi,chodz usmiechnieta i z podniesiona glowa ,nie dopytuj o nic,nie dociekaj,uwazaj sprawe za zakonczona,zyj swoim zyciem a ona niech gada,widocznie nie ma ciekawszych zajec,olej ja,po co Ci taka falszywa przyjazn?

Gość dis567
a ludzie i tak swoje wiedza,ty jestes ok,no chyba ze masz cos na sumieniu i tak sie boisz:P

Gość zdradzonaprzyjazn
to samo radzi mi matka tyle lat jej ufalam ;/ wszystkie opowiesci o tym ze nie ma przyjazni miedzy kobietami nagle okazuja sie prawda ;/

Gość borys678
olej