Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

kto dzis pije?

Polecane posty

Gość To może jaaaa
Proszek- powedz mi cos szczerze... Tak Ci sie przygladam od dawna... Ty jestes glupia sama z siebie czy ktos Ci za to placi?????? :O:O:O:O:O

Gość Ale co znowuu
Brzydulka,a tak swoja droga to uwazasz,ze ktoras z popularnych wspolczesnych diet jest dobra?

a co ty tak przeżywasz tego indora :D gdybym ja miała sie przejmować tym co tu ludzie piszą a czasem w dyskusjach do mnie to bym musiała samoczynnie sie łopatą zakopać w dole nie bierz do siebie , nie warto :D

mi smutno bo moj facet marnuje sie wtym kraju😭 ale juz go troche pociagnelam za granice;0 tam bedzie zarabial przynajmniej 20 razy tyle:) a mowia,ze pieniadze szczescia nie daja:( Jankesa🖐️ maz wrocil?

Gość Ale co znowuu
A Ty Brzydulka mieszkasz w Polsce? Co Twoj mezczyzna robi? Zdradz chociaz:)

Ale co znowuuzaden dukan:O ja schudlam z 6 kg przez 2 miesiace ale widac bylo po treningu podeszla trenerka i spytala czy stosuje jaks diete ja,ze nie ona stosuje wlasnie dukana przez pol roku wszystko jadlam do 18nastej czesto ale malo i cwiczylam wystarczy

Gość gegel
Ja piję i co z tego?

Gość gegel
wilcza jagoda. Dlaczego smutna?

mieszkam w Kolobrzegu:) moj parter? hmmm nie wiem czy moge pisac;) pracuje w SARze Ratuje ludzi na morzu,wyciaga taopielcow kocha ta prace ale.... jak to u nas:O

Gość Ale co znowuu
Jejku, to ciezka prace ma, zarowno fizycznie jak i psychicznie... Ale Brzydulka- masz ladna figure przeciez...

Gość gegel
Wróciłam z pracy. Której nie lubię jedyne co mi dziś poprawi humor to piwko i tak postanowiła zrobić. My Polacy możemy się tylko garba tu dorobić :/

ale co znowu-praca ciezka szczegolnie psychicznie swiatki,piatki czy niedziele za pensje biedronkowa:O[nie ujmujac ludziom ale odpowiedzialnosc wieksza} ludzie z powolania odchodza

Gość gegel
No właśnie. Pracuje tam zaledwie miesiąc. Podpisałam umowę od zaraz ponieważ ze względów finansowych były u nas grupowe zwolnienia a ja za coś muszę opłacać rachunki. Praca była naprawdę dobrze płatna a tam gdzie pracuje to jakiś koszmar!!! i to po 12 h !!!!

Gość Ale co znowuu
No nie mow,ze pensja biedronkowa? :O Boze,ale chory ten kraj:O I co, myslsiz,ze dobrym rozwiazaniem bylaby taka sama praca tylko ze zagranica?

dokladnie 1600zl teraz:O bez mozliwosci awansu ehhh chory ten kraj.mam zal,bo on naprawde poswieca sie teaj pracy ale juz prawie go przekonalalm do wyjazdu;)Gdynia bedzie plakala:O ale dosc mam samotnego siedzenia w swieta czy sylwestra i naprawde szkoda mi ludzi,ktorzy sie topia:( ale nie ten kraj,nie ci....

Gość Ale co znowuu
A Ty- tez wyjedziesz? Jak to widzisz? Na odleglosc? I bedzie to samo robil tam?

norwegia-to samo stanowisko ponad 20x jego pensja w tym kraju tam ten jest ratownikiem morskim niedlugo nie bedzie kto mial ludzi ratowac:O

Gość Ale co znowuu
Pojedziesz z nim? Dlaczego kurcze, tak musimy tu harowac a nic z tego nie mamy:(:O

Gość gegel
Pracowała jakiś czas za granicą. Jak by nie studia to bym tak została. Jak za ganicą pracujesz w salonie samochodowym autoryzowanego Dealera to przecież zajebistą masz fuche. Jak jesteś kelnerką to samodzielnie się utrzymasz. Ja obecnie pracuje w cztero gwiazdkowym hotelu i wiecie co 1000 zł na umowie, obowiązków od zajebania a 300 zł na rękę, aby nie płacić podatku. I co ja kura rachunki popłacę i to by było na tyle.....