Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adulka2

Wieksza prawa pierś?

Polecane posty

Gość adulka2

mam problem z piersiami, a konkretnie z prawą. Zacznę od tego , że mam 20lat, od 2lat brałam Yasminelle, ale lekarz zmienil mi tabletki na Naraye i jestem w trakcie brania trzeciego opakowania, wracając do piersi... od niedzieli czułam lekki ból prawej piersi przy dotyku tak blisko brodawki i sutka. Dzisiaj juz mnie nie boli, ale zauwazyłam (moze wcześniej tak mialam, ale teraz gdy się zaczęlam przejmować) zauważyłam , że ta prawa pierś jest większa troche od lewej. Martwię się czy to moze być spowodowane zmianą tabletek, czy piersi w moim wieku mogą jeszcze rosnąć? Czy lepiej się udać do lekarza? Sądzę, ze ciążę mogę wykluczyc bo tabletki biore regularnie, wiec nic sie zdażyc nie powinno... Prawda? Proszę o odpowiedź, może też tak miałyście bo ja zaczynam schizować powoli :(

Gość luvdeluxe
Jednym z efektów brania tabletek jest także wzrost piersi. Nawet naturalny ich wzrost nigdy nie jest do końca symetryczny.

Gość mojaaaaaaaaaaaaaaaa
kolezanka jedna ma B druga D. to dopiero problem!

Gość adulka2
a czy to, ze sie jedna powiekszyla nie oznacza ciaży? brałam wszystkei tabletki, wiec sądzę że raczej nie prawda?

Gość nawet taniej
Od kiedy powiększenie jednej piersi jest objawem ciąży? Zastanów się. Praktycznie każda kobieta ma asymetrię, w trakcie brania piersi mogą się powiększyć to ją zauważyłaś. Ja mam prawie cały rozmiar różnicy. Nie panikuj.