Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana i zaniepokojona

Czy faceci są ślepi?????????

Polecane posty

Czy facet, zaproszony gdzieś przez dziewczynę, naprawdę nie rozumie, że się jej podoba? Że chodzi o coś więcej?! Przecież jakby chciała plotkować to wiadomo, że wybrałaby koleżanki :(

Gość developer
Była moja dziewczyna chce się ze mną spotkać w dniu moich urodzin, byliśmy razem 4 lata. Co to może oznaczać? Kocha mnie, teskni...

a dokładnie o co chodzi ? być może Ty nie podobasz się jemu ? ale nie znam sytuacji więc trudno coś powiedzieć ...

Pewnie wiedzą, o co chodzi, ale może się krępują? Nie wiem ...

Pewnie chce się z Tobą kolegować :/

Skoro proponuję spotkanie, a mu się nie podobam, to po co się zgadza? Głupio mu odmówić? Czy tak zakotwiczone w głowach Polaków jest przekonanie, że podrywa facet, a kobieta to pewnie chce się spotkać bo nie ma co robić? ;/ Masakra jakaś

do developer bardzo prawdopodobne, dla kobiet urodziny i imieniny to ważne rocznice, więc ona może chcieć podkreślić wartość tego spotkania, albo zwyczajnie z sympatii uczcić z Tobą Twoje urodziny ;) ... ehhh czyli nadal nie wiesz dokładnie o co jej chodzi :)

Hm... na świecie istnieją jeszcze niezobowiązujące spotkania.... A jak ten chłopak się zachowywał?

co to znaczy że facet wie o co chodzi ale się krępuje ??? czy wy naprawdę jesteście tacy wstydliwi ???

Jak się zachowuje.... Tak jakby się spotkał z koleżanką. A tym czasem znaliśmy się z widzenia, tylko kilka razy zdarzyło nam się zamienić kilka słów, żadni z nas znajomi. Ja zaproponowałam spotkanie bo mi się podoba. Dla mnie jakby ktoś nieznajomy zaproponował spotkanie to raczej pierwsze co to pomyślałabym, że mu się podobam. W sumie nie wiem, jak mam odebrać jego zachowanie. Oczywiście wiadomo, że nie chciałabym żeby się na mnie rzucił za pierwszym razem, ale nie czuć było ani nutki, jakby to powiedzieć, "romantyzmu". Tylko takie zwyczajne pogawędki, nie powiem, bardzo fajnie się gadało, ale tak "zwyczajnie".

Gość developer
Zamia73- spotykam się z nią 2 razy na tydzien u niej w domu, piszemy ze sobą, ale nie tak nachalnie. Nie wiem co to może oznaczać...

Gość a moze ma
dziewczynę, narzeczona?a spotkał sie nie zobowiązująco

Gość a mnie sie wlasnie najlepiej
plotkuje z kumplami , przynajmniej śa bardziej dysretni

do developer możne powinieneś wsłuchać sie w swój instynkt, a Ty jak czujesz ?? jest coś na rzeczy czy to tylko koleżeństwo? ponoć to się wyczuwa, choć po latach może być mniej nachalne, bardziej wyważone i spokojniejsze, ale chemie czuć, tego nie da się nie zauważyć ...

Chodzi o to, że wie, że Ci się podoba, ale tego nie okaże, bo się krępuje. Może myśli, że Cię źle zrozumiał i się wygłupi. Albo po prostu było to niezobowiązujące spotkanie. Nie wiem, nie jestem facetem...

A to faceci, którzy maja dziewczynę/narzeczoną spotykają się z obcymi laskami?Dobrze że w życiu nie miałam z takim do czynienia

do mems ale to ponoć myślimy tak my kobiety, a Oni inaczej, tylko za cholere nie mogę ustalić jak ;) :)))

Gość developer
Zamia73 Ona bardzo chce być ze mną. Była sytuacja w której oboje popełniliśmy błąd... Ja miałem szare dni, a ona to odebrała że ją zostawiłe. Jej tata powiedział na imprezie rodzinnej po jej stronie "szukam kandydata na ziecia" poczulem sie jak szmata:/ kilka dni się nie odzywałem, przysłała mi moje rzeczy, i tak przez 3 tygodnie... Chore, ale mi i jej zalezy...

A jak myślicie, jak mogę mu "zasugerować", ze mi się podoba? Nie chcę kolejnego kolegi... Mi tam się lepiej plotkuje z koleżankami :) Wiadomo, że chcę go poznać, nie chcę przecież pchać się w zwiazek, nie znając go, ale chciałabym żeby chociaż coś podejrzewał...

Gość marylciak
to masz sznse ze wszystko wroci ,

developer no to jak wam zależy to kochajcie się i cieszcie się sobą, bo życie jest krótkie i nie ma co tracić czasu na głupie zgaduj zgadula :) skoro tak czujesz, to przestań sie rozczulać nad tym co było, rób tak żeby teraz było dobrze i nie zawal tego .... i to cała filozofia ;) a tak nawiasem mówiąc, co miałeś na myśli z tym szarymi dniami ?

Bardzo fajnie, że dyskusja się toczy, ale liczyłam na pomoc, a tymczasem ktoś się rozgościł w moim topicu i średnio mi się to podoba :]

Gość developer
Zamia73- nie odzywałem się...

Z i Z - powiedz mu to wprost, ze ci się podoba i chciałbyś go lepiej poznać, a jeśli on uważa inaczej to niech ci to powie od razu, zanim się zakochasz a potem słowa nie wydusisz że czujesz coś więcej i tak będziesz się w nim podkochiwać w środku a kolegować na zewnątrz ... ooo ja tak właśnie bym zrobiła :)

To chyba nie jest dobry sposób... jak nie jest zainteresowany to po 2-3 spotkaniach sama się przekonam. O ile w ogóle do nich dojdzie...

Wiem, że facetom to się prosto z mostu mówi o co chodzi, ale chyba nie w tych sprawach i nie po pierwszym spotkaniu?! Mam taki jeden pomysł - zbliża się ślub mojej koleżanki, nie będzie wesela tylko taka niby impreza wieczorem dla znajomych. Zastanawiam się, czy nie zapytać go, czy by ze mną nie poszedł. Zastanawiam się tylko, czy to nie za wcześnie. Ślub jest za 3 tygodnie. CHyba głupio go o to pytać na 2 czy 3 spotkaniu?

wiesz co ??? jak czytam te twoje dylematy to tak jakbym widziała siebie, jak mam sama zadecydować to wiecznie analizuje, ale jak komuś poradzić, to nie mam z tym problemu, więc jakbym była tobą i miała wyłączone to głupie analizowanie, to waliłabym prosto z mostu..... zapytaj wprost czy pójdzie z tobą na imprezę, może taka okazja to nawet lepiej się składa, w końcu nie ma nic dziwnego w tym ze potrzebujesz osoby towarzyszącej na imprezę ślubną, a potem zobaczysz jak się wszystko potoczy ;)