Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Przed euro czy po fanatyki muzułmańskie dadzą o sobie znać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość janusz z bydgoszczy Napisano Lipiec 22, 2011 Jeśli nie masz zamiaru wysadzić się w najbliższym czasie w powietrze to raczej nieprędko. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estera Goldbaum 0 Napisano Lipiec 22, 2011 prawdopodobne , terror oznacza bójcie się wszyscy , nawet ci z zapomnianych krajów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lachonsefeq2 Napisano Lipiec 22, 2011 tak zamach bedzie na opuszczone hale ursusa:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 22, 2011 W Norwegii dzisiaj pierdolnęła bombka . Ku chwalle Allacha. Taki spokojny i tolerancyjny kraj . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estera Goldbaum 0 Napisano Lipiec 22, 2011 każda religia jest do wyplenienia ,a islam w szczególności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Mieszamy się w sprawy Muzułmanów, więc prędzej czy później czeka nas to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lekko zszokowana Napisano Lipiec 22, 2011 dziś w norwegia znaleźli też 30 ciał nastolatkow na jakimś obozie. Podobno jakiś szaleniec strzelal. Pewnie jest to jakoś powiazane z tym wybuchem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Nie to żebym się bał, czy czuł niewidzialne zagrożenie . Po prostu myślę trzeźwo i ciekawiło mnie czy ktoś podobnie uważa . Czyli wynika, że raczej nie wierzycie w zamach/odwet/zemstę/cios ze strony Muzułmanów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estera Goldbaum 0 Napisano Lipiec 22, 2011 ja bym nie wiązała tych dwóch wydarzeń w Norwegii , myślę że to zbieg okoliczności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Estera nie ma szans żeby wyplenić jakąkolwiek religię . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estera Goldbaum 0 Napisano Lipiec 22, 2011 niestety , dla mnie religia to źródło zła na świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 23, 2011 A dla mnie człowiek . Religia sama w sobie jest dobra. Człowiek jak zwykle musi interpretować . A ilu ludzi to prawie tyle samo interpretacji może być . Nie uważasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Co "day"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Aha. A co sądzisz ? Będzie w Polsce zamach prędzej czy później ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Religia tak. Gorzej z tymi co wyznają . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 23, 2011 A weź powiedz. Kto to ten Allach w ogóle jest, że nie można złego słowa powiedzieć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estera Goldbaum 0 Napisano Lipiec 23, 2011 szukaj minie po IP , podtrzymam swoje zdanie na temat islamu , mam prawo mieć własne zdanie , powiedz to tym co zginęli w WTC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Akurat w przypadku WTC należą się oklaski dla Allacha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Tak wielki, że go nie widać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estera Goldbaum 0 Napisano Lipiec 23, 2011 kończę dyskusję , Ty Men Struacja zastanów się co wypisujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Z bogiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vamos 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Moim zdaniem zamach terrorystyczny ma w Warszaie miejsce od kilku lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Aha . Fajnie . Filozofia się zaczyna . Ale w sumie masz po trosze racji . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vamos 0 Napisano Lipiec 23, 2011 No bo mieszkając we wsi i płacąć jedną czwartą czynszu rodowitych Warszawiaków i pracując za mniejsza pensje to jest terroryzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Niech ci będzie . Ale mi o inny terroryzm chodziło . Pierdolnie bomba w Warszawie czy nie ? Jak myślisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vamos 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Na wielkiej warszawskiej na wyścigach co roku bomba idzie w górę w mordeczkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 23, 2011 No to bomba w górę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość indor proszka Napisano Lipiec 23, 2011 Jak Żydzi uznają że sie za bardzo zaprzyjaźniliśmy z Muslimami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach