Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest bazarowy strój wg

czy to jest bazarowy strój wg was??

Polecane posty

Gość ldrmhle
co to za góry?

Gość na wakacje moze byc
jw

Gość to sobie zapominaj
a majty w kropy tez posiadasz?

Gość safcasfxsfxaf
mnie sie podoba, na luzie, a nie sztywno

Gość safcasfxsfxaf
tylko postaraj się o lepszą bizuterie, bo o ile ubiór jest ok, to te twoje pierścionki i bransoletki w ogóle nie pasuja do siebie, ani do ciebie, ani do stroju

Gość ojojojojw
nie lubie kropek wiec sie nie wypowiadam..A co do bizuterii to przeciez nie da sie jej ocenic bo jej nie widac dokladnie:O

Gość AISHA Z POLSKI
wg. mnie to najbardziej bazarowo wygladają te kiczowate okulary, branzoletki, pierscionki plus odkryty brzuch, te kropy w tym zestawie tez jakos nie pasują...nie wiem, czemu czepiacie sie do spodni, nie są moze dobrej jakosci ale nie są rozowe lub zlote i nie świecą sie jak na bazarze.

Gość na wakacje moze byc
głupi temat i jeszcze glupie komentarze....Bazarowy by byl jakbys byla tak wpracy..Mieiscowosc wczasowa wakacje jak najbardziej ok nawet z brzuchem na wierzchu...stroj ocenia sie przez pryzmat sytuacji...Trudno zebysna spacerze na urlopie w jakies wczasowej mieiscowosci strojla się z klasą jak na przyjacie

Gość czerwona truskawka__
bardzo bazarowy :/ ta tandetna biżuteria ta bluzka w grochy z falbankami i ta torebka, w dodatku te tandetne włosy :/ zmień style jak ci zależy na klasie

Gość mortalla
strój kompletnie nie nadaje się na wycieczki czy zwiedzanie

Gość na wakacje moze byc
zle by bylo jak wklejla te foty 90kg laska... Do wlosow to nie wiem czemu sie przypierdalacie...bo kolor widac naturalny nie wygladaja nawet na farbowane...

Gość AISHA Z POLSKI
skoro jest na spacerze na urlopie to powinna ubrac sie bardziej na sportowo, po co jej wiec te tandetne dodatki (bizuteria)...ale oczywiscie kazdy ma inny gust a autorka sama prosila o komentarze wiec do czego zmierzasz "na wakacje moze byc"

Gość na wakacje moze byc
temat glupi akomentarze jeszcze bardziej wiadomo na wczsach kupuje sie wisorki branzoletki i inne pierdoly i obwiesza tym..to ma urok swoj...i wakacyjny styl nawet jak nie jest super dobrane..Nie o to chodzi a o klimat.A stroj jest sportowy .Widac ze to nie wycieszka tylko spacer wieczorem

Gość na wakacje moze byc
autorka wdac naturalnie chodzila na wczasach oglada foty nie moze spac i wymysla problem pytajac na najardziej zawistnym orum krytykantek:D

Gość hmmmmmmmmmmmrrrr
w sumie to chudemu we wszystkim ładnie i jest sie w stanie obronić gorzej, gdybys byla gruba Ta torebka z elementem rozowego troche zbyt cukierkowa, a reszta ok.. choc ja takiego koloru okularow nie znnosze ale to indywidualna kwestia p.s. Zazdroszcze figurki. Odchudzac sie zaczynam:)

Gość AISHA Z POLSKI
"temat glupi akomentarze jeszcze bardziej" powtarzasz się. "autorka wdac naturalnie chodzila na wczasach oglada foty nie moze spac i wymysla problem pytajac na najardziej zawistnym orum krytykantek " a sądząc po Twoich broniących wypowiedziach tą autorką jestes właśnie Ty.

Gość na wakacje moze byc
ja pierdole...Laska normalna stroj normalny bez rewelacji nie razi...czytam krytyczne posty jakis pseudo lasek z klasą co nawet do normalnych wlosow sie przypierdalają i na 100%jestem autorką. Kurwa autorka normalna i napewno nie potrzebuje dowartosciowania w ten sposób wiec na huj wkleja oty nie wiem..Ale jak czytam takie opinie kazdej laski co prosi o komentarze swojego zdjecia to mi sie smiac chce...Siedzą pewnie grube paszczety co same ubrac sie nie potrafią i krytykują kazdego poprawiając swe nędzne samopoczucie

Gość na wakacje moze byc
wklej foty z wesela ,bankietu,uczelni pracy to ocenie...bo wakacje to okreslony klimat i nie wiem jak trzeba sie ubrac by wygladac bazarowo i niefajnie

Gość bleeee..............
autorko co bierzesz..daj troche,tez sie nacpam:P

Gość takanieao?
stroj nie ale ty,,bazarowa,,jestes, jakby to ,,niebazarowa,, laska ubrala to by wyglondala normalnie