Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaaaa

Masturbacja męża

Polecane posty

Gość przerażonaaaa

Piszę tu bo nie mogę zasnąć po tym jak obudziło mnie wzdychanie ,stękanie i sama nie wiem co jeszcze....mojego męża! Serce zaczęło mi tak walić ,ze myślałam ze zjadę z tego świata Niewiem co mam o tym myśleć nigdy tego nie robił ,przynajmniej tak mi sie wydawało.Wiem ,że on wie ,że ja wiem ale nie odezwał sie ani słowem tylko leżał i sapał ...bo nie "skończył" a juz prawie kończył tylko ja mu przerwałam tym ,że się obudziłam:/ Musiałam się tu wygadać

Gość a ja znam taka
To zrob mu loda i po klopocie :)

Gość olaaabbooggaaa laboga
chlop chcial, zebys sobie pospala, nie chcial cie budzic..a ty zaraz wielkie hallooo...masz kobito problemy. Jakby cie obudzil to bys sie wyplakiwala na kafe...ze niewyspana.

Gość oooooooooooo
PO CO NOWY TOPIK ZAKLADASZ NUDNA JESTES NIE DBASZ O NIEGO TO SIE MASTURBUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość trzeba było mu pomóc
:) ja też się masturbuję jak mąż w pracy i zapewne on robi to samo kiedy ja śpię i nie robię z tego problemu, gdybym go przyłapała to chętnie bym do niego dołączyła ;) Podnieca mnie widok faceta który sam sobie robi dobrze ale niestety mój stwierdził, że nie będzie przy mnie tego robił bo sie krępuje :( no cóż, może kiedyś go przyłapię :D

kiedys tez myslalam ze to jest odrazajace i nie przyzwoite. po przeczytaniu tutejszych postow na roznych forach wiem ze faceci to robia wszedzie nawet w pracy i wcale nie jest to zwiazane z niechecia do nas, do zon. ot naszla go chwila podniecenia z rana i chcial sie wyladowac. zrobil to jak kazdy facet. na pewno bylby szczesliwy gdybys otworzyla oczy i chociaz usmiechnela sie.

Gość przerażonaaaa
waga-bonda dzięki może teraz spojrze na to inaczej ....

Gość wyluzowanaaa
gdyby tylko ludzie takei problemy mieli w związkach:))) ja tez czasem sobie robie dobrze jak mąz śpi, wielkie halo...tylko ze ona ma twardy sen i nigdy sie nie obudził

Gość moim skrooomnym zdaniem
A jak zareagowal jak mu przerwałaś? Przestal i udawał że nic sie nie działo czy cos powiedział?

Gość Xxxmen
Wyluzowana ty zła kobieta , jesteś bo zamiast jego obudzić to tylko sobie dobrze zrobiłaś ...

Gość WIŻzzzz
Masturbacja jest żałosna.

Gość przerażonaaaa
moim skrooomnym zdaniem- no włąsnie nic nie powiedział tylko leżał , a teraz wogóle sie nie odzywa

Przerażona, jak to możliwe, że temat masturbacji we własnym małżeństwie to tabu? Chyba za mało o tym rozmawiacie, jestescie partnerami a tematy seksu są dla Was takie newralgiczne. Ja rozmawiałam z mężem o seksie, nigdy akurat nie wlazłam nie w pore do łazienki, ani nie zbudziłam sie w trakcie jego zabaw, ale czasem to robił przy mnie. Lubię sobie popatrzec, podnieca mnie ten widok. Sama go namówiłam na poczatku znajomości, w zasadzie wystarczyło tylko rzucic propozycje i mu sie to spodobało. Twój mógł to zrobic w łazience ale pewnie ryzyko przylapania sprawiało mu dodatkowy bodziec erotyczny przez co masturbacja była dla niego przyjemniejsza w łóżku przy Tobie. Idź do męża, usmiechnij sie, pocałuj i pokaz mu, że nie jest nienormalny. Skoro sie nie odzywa to może czeka na jakis znak od Ciebie. Ale pipa troche z niego... dlaczego milczy i czeka? Powinien miec jaja i sam zainicjowac temat.

A sa jeszcze na świecie faceci, którym głupio, że sie masturbują?

Gość Xxxmen
A dobrze ci tak , masz co chciałaś ...

Może nie jest mu głupio tylko jest zły, bo juz mu sie bodziec zepsuł ;) Teraz bedzie musiał w łazience...

Gość przerażonaaaa
i własnie znowu Ja mam pierwsza isć do niego ,pierwsza zacząc rozmowę ...jak sie posprzeczamy to Ja zawsze pierwsza przepraszam chociaż to On nie miał racji ! Iteraz nawet w takiej sytuacji Ja mam pierwsza nie wiem "przepraszac ,że mu przeszkodziłam"

Gość przerażonaaaa
czym więcej o tym myślę to twierdzę ze jest dupkiem i tyle bo gdybym bbyła na jego miejscu to bym wzieła jego rękę jakby spał i zaczęła sie dotykać a nie robiła tego co on . Co innego w łazience, ale nie obok mnie

Gość Xxxmen
Jak ty nic nie rozumiesz

Przerazona, toż Ci pisalam, że to pewnie był dla niego dodatkowy bodziec. Ty się nie masturbujesz? Czemu w ogóle jestes przerazona tym faktem? Przeciez nie poszedl na dziwki. Możesz mu spokojnie ten grzeszek wybaczyć, nie wkłada Ci ptaka gwałtem do tyłka, krzywda Ci sie nie stała. Nie masz go za co przepraszać, tylko mu powiedz to, co na forum, że Ci głupio bo nie wiesz jak sie zachowac w takiej sytuacji i zapytaj, czy nastepnym razem w razie czego możesz sie dołączyc albo popatrzeć. Nie ciekawi Cie to? Nie masz ochoty kiedys sie przekonac jak faceci TO robią? A może woli, żeby mu nie przeszkadzać. A jesli sobie nie zyczysz, żeby trzepał przy Tobie to tez mu to powiedz i już. Przepraszac to ani Ty jego ani on Ciebie nie ma za co,bo sie nic strasznego nie stalo.