Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka3142

Czy jest jakiś skuteczny sposób na porost włosów?

Polecane posty

Witam! Mam taki problem otóż w wieku 14lat prostowałam włosy przez dłuższy czas. Rok temu postanowiłam pozbyć się tych zniszczonych włosów, ale fryzjerka zrobiła mi fryzure która wymaga prostych włosów!!!(naturalnie mam kręcone). Zauważyłam że od ściecia włosów przez rok moje włosy urosły zaledwie 3-4 cm. Teraz przez miesiąc nie prostuje włosów i bardzo o nie dbam widać efekty moje włoski są już prawie zdrowe, ale rodzi się pytanie czy moje włosy bedą rosły szybciej niż 3-4 cm rocznie? Czym to może być spowodowane? Dodam że wcześniej włosy rosły mi normalnie czyli 1cm na miesiąc a kłopotów z wypadaniem też nie mam. Czy jest szansa na to że moje włosy będą rosły wiecej niż 3-4 cm na miesiąc???

Gość jest bardzo skuteczny sposób
ludowy. Kurze gówno i miód, miód grzeje, gówno kurze ze względu na dużo azotu , pędzi wzrost włosów, spytaj Wodeckiego.

Gość lhjljljkljlj
za glupote sie placi, po co prostowalas te klaki i to jeszcze bedac dzieckiem, co za glupota

Aha nie pytałam co sądzisz o tym że prostowałam włosy tylko czy jest szansa na to aby ich wzrost był normalny tzn 1-2cm na miesiąc. Ktoś chyba ma kłopoty ze zrozumieniem tekstu czytanego. I prosze o poważne odpowiedzi.