Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponoć;)

Dostaje sie domy w UK?

Polecane posty

Gość ponoć;)

Czy to prawda, ze po jakims czasie dostaje sie domy w UK od Panstwa?:) Mam znajomych, ktorzy tam mieszkaja i tak twierdza;) Jesli to prawda ja sie tam przenosze:D

Gość buehehe jak sobie
namalujesz i wytniesz

Prawda jest taka że za darmo nic nie dostaniesz. Pewnie mowa o councilowskich mieszkaniach, płacisz sam council tax, ale to musisz być w jakiejś ciężkiej sytuacji finansowej, typu samotna matka. Napewno taniej wychodzi ta opcja niż wynajem. Na takie mieszkania długo się czeka, nie wiesz w jakiej dzielnicy i w jakim stanie. Ale brzmi pięknie chata za free. :D

Gość ponoć;)
dziekuje za odpowiedzio;) Sytuacja wyglada w ten sposob, ze znajomi tam wyjechali poniewaz w polsce nie sa w stanie godziwie zyc. Tylko, ze od kad wyjechali to strasznie sie sadzą :/ Ze juz auto beda kupowac za 3 tys funtow ( warte w polsce 30 tys), ze za tydzien pracy ma nowego laptopa, ze dostana tam dom, ze jest mega rewelacyjnie itp. I w ogole jacy oni juz nie sa bogaci:/ \Ehhh...

Gość ponoć;)
zazdrosc nie - tylko po prostu dziwi mnie zachowanie niektorych ludzi. Nie mam nic przeciwko temu by im sie dobrze powodzilo - jedynie dziwi mnie fakt mowienia, ze ,, dostana dom". Skoro tak naprawde nie wyglada to tak rewelacyjnie . Chcialam sie dowiedziec jak to wyglada. Z tego co sie orientuje to za darmo to ciezko jest dostac 100zl a co dopiero dom. Lubie szczerych ludzi a nie wyolbrzymiajacych sytuacje.

Gość lalalali
Ale zazdrosna haha to zcie musze zmartwic ze Twoi znajomi moga mowic prawde poniewaz tak to wlasnie tam wyglada jest bardzo latwe zycie. A Dom dostaje sie tak jak u nas Sa spoldzielcze I to kazdemu a w polsce spoldzielcze moze dostaniesz za 15lat jak warunkow nie mass.